Tapasztalt anyukák/kismamák! Linkelnétek nekem megbízható, jó minőségű újszülött babakocsikat?
Sajnos abszolút nem értek ehhez a témához, rengeteg oldalt átbogarásztam már, de egyszerűen képtelen vagyok kiigazodni a babakocsik erdejében..
Még magam sem tudom, hogy milyen igényeim vannak, fővárosban élek, nem tudom mennyit fogok tömegközlekedni, egyelőre annyi a lényeg, hogy strapabíró kocsi legyen, lehetőleg olyan, aminek van egy alapváza, amire csatlakoztatható mózes vagy sportrész vagy babahordozó (nem tudom mi ennek a típusnak a neve)
Másik kérdésem: megéri használtan babakocsit keresni és venni, vagy inkább fektessünk be egy vadiúj darabba?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Köszönöm a válaszokat, külön köszönet a részletes válaszért, van még 5 hónapom böngészgetni a babakocsik közt, remélem sikerül találnom valami nagyon szupert.
Jelenleg ez a kedvencem, 99ezer Ft-ba kerül:
9-es vagyok!
10-es válaszolónak!
A Bebetto:dög nehéz, elfoglalja az autót fullon (ha egyáltalán beletudod préselni)iszony gyenge minőség, (anyaga,váza!Több ismerősömnek széthullott a kerekénél pedig többnyire aszfaltos úton tólták, anyaga szívta a meleget, a vázra nehéz volt rárakni a tartozékokat!Szidják mint a bokrot, hogy ráugrottak az ára miatt, 2forintot nem ér!
Kedved kérdező!
Amit beszúrtál azt és hasonlót ajánlottam neked Én is!
HaPesti vagy, akkor kár lemenni Kecskemétre, a hölgy aki ezzel kereskedik, van egy bemutatóterme Pesten a Szálfa utcában, ott ki van állítva neki az összes, és megtudod nézni!Nagyon normális a csaj, full segítőkész, és nekünk 14nap alatt elintézte!Nála is szokott lenni akció!
Mi az Aston Deluxe babakocsit vettük végül, mert iszonyat megtetszett!Bőr kormány, jó minőségű anyagegyszerű kezelés és összerakás...stb..
Nem mindegy a minőség, főleg ha egy gyerekről van szó!
ÉRDEMES MEGGONDOLNI!...Mi baby törülközöt és egyéb kiegészítőket is vettük Tőle, és nagyon megvagyunk elégedbe!!!
Boldog Babavárást!
38hkm
Sziasztok!
Nem tudom jár-e még itt valaki, azóta sikerült megvenni a babakocsit, egy hónap múlva lesz élesben kipróbálva ha minden igaz, de egyelőre nagyon tetszik és jónak tűnik:)
Espiro Vector Pro 3:1-t választottunk.
Köszönöm mégegyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!