Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalt anyukák/kismamák!...

Tapasztalt anyukák/kismamák! Linkelnétek nekem megbízható, jó minőségű újszülött babakocsikat?

Figyelt kérdés

Sajnos abszolút nem értek ehhez a témához, rengeteg oldalt átbogarásztam már, de egyszerűen képtelen vagyok kiigazodni a babakocsik erdejében..

Még magam sem tudom, hogy milyen igényeim vannak, fővárosban élek, nem tudom mennyit fogok tömegközlekedni, egyelőre annyi a lényeg, hogy strapabíró kocsi legyen, lehetőleg olyan, aminek van egy alapváza, amire csatlakoztatható mózes vagy sportrész vagy babahordozó (nem tudom mi ennek a típusnak a neve)

Másik kérdésem: megéri használtan babakocsit keresni és venni, vagy inkább fektessünk be egy vadiúj darabba?

Előre is köszönöm szépen a segítséget!

2013. febr. 14. 21:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, külön köszönet a részletes válaszért, van még 5 hónapom böngészgetni a babakocsik közt, remélem sikerül találnom valami nagyon szupert.

Jelenleg ez a kedvencem, 99ezer Ft-ba kerül:

[link]

2013. febr. 15. 23:47
 12/14 anonim ***** válasza:

9-es vagyok!

10-es válaszolónak!

A Bebetto:dög nehéz, elfoglalja az autót fullon (ha egyáltalán beletudod préselni)iszony gyenge minőség, (anyaga,váza!Több ismerősömnek széthullott a kerekénél pedig többnyire aszfaltos úton tólták, anyaga szívta a meleget, a vázra nehéz volt rárakni a tartozékokat!Szidják mint a bokrot, hogy ráugrottak az ára miatt, 2forintot nem ér!

Kedved kérdező!

Amit beszúrtál azt és hasonlót ajánlottam neked Én is!

[link]

HaPesti vagy, akkor kár lemenni Kecskemétre, a hölgy aki ezzel kereskedik, van egy bemutatóterme Pesten a Szálfa utcában, ott ki van állítva neki az összes, és megtudod nézni!Nagyon normális a csaj, full segítőkész, és nekünk 14nap alatt elintézte!Nála is szokott lenni akció!

Mi az Aston Deluxe babakocsit vettük végül, mert iszonyat megtetszett!Bőr kormány, jó minőségű anyagegyszerű kezelés és összerakás...stb..

Nem mindegy a minőség, főleg ha egy gyerekről van szó!

ÉRDEMES MEGGONDOLNI!...Mi baby törülközöt és egyéb kiegészítőket is vettük Tőle, és nagyon megvagyunk elégedbe!!!

Boldog Babavárást!

38hkm

2013. febr. 16. 04:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Kedves utolso. Koszonom h ezt leirtad . Megnyugtattal. Mert akkor egy regebbi bebettorol beszelhetsz. Nekem megerkezett es nagyon konnyu minden egy kezzel csatlakoztathatok+ stabil vaza van. Eb meg mindig ahanloma bebettot. De tenyleg menj el es nezz korul. Lehet h neked masik fajta jon be
2013. febr. 16. 14:19
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem tudom jár-e még itt valaki, azóta sikerült megvenni a babakocsit, egy hónap múlva lesz élesben kipróbálva ha minden igaz, de egyelőre nagyon tetszik és jónak tűnik:)

Espiro Vector Pro 3:1-t választottunk.

Köszönöm mégegyszer a válaszokat!

2013. júl. 2. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!