Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány óráig várnátok? Mikor...

Ti hány óráig várnátok? Mikor mennétek?

Figyelt kérdés
Mennyi az az idő, még várnátok, hogy mozogjon a baba. Ha fél napig nem mozog? Vagy 3 óra?
2013. febr. 14. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyél,vagy igyál valami édeset,nagyon édeset.Csokit,kakaót,ha még sokára szeretnél lefeküdni,esetleg a kapuccinót.Ha nagyon nem mozog,és azt érzed,hogy baj van,akkor indulás.
2013. febr. 14. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem voltam terhes, de én úgy tudom,hogy azért anyukák kb. tudják, hogy mikor szokott a baba mozogni és milyen erősséggel. A fekvést nem szokták szeretni a babák így ha te mozogsz akkor a baba is mozogni fog, vagy ha megsimized akkor is szokott mozogni. Neked kell érezned, hogy gond van vagy sem. Ha mozgásra sem reagál és semmi olyanra amire amúgy szokott én azért aggódnék.
2013. febr. 14. 20:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen gondom:) Csak azért kérdezem, ha esetleg nem mozogna vagy valami, akkor ki mennyit várna:)
2013. febr. 14. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ h milyen idős terhes vagy. és az hülyeség h a babak nem szeretik ha fekszel. Akkor mocorog a legtobbet!
2013. febr. 14. 20:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát én 28 hetes vagyok. Mondjuk vegyük példának a 25-35 hetes "korosztályt".

Egyébként az én babócám is akkor bulizik a legnagyobbakat, mikor épp lefekszem aludni/pihenni:D

2013. febr. 14. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is mikor egész nap jöttem-mentem,dolgoztam meg se moccant aztán mikor lefeküdtem este és elaludtam volna apait-anyait beleadott.Mondjuk nekem volt olyan hogy két három napig alig alig mozgott de nem lihegtem túl a dolgot mert minden nap hallgattam a szívverését:)
2013. febr. 14. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Hallottam mar h hallgatni lehet a szivvereset. de hogya. Csinaljatok? En meg par hettel ezelott probaltam de nem hallottam. Nem tudtam h hova kell rakni. Azota voltam uh-n es minde ok , csak en benaztam :)
2013. febr. 14. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy nem szeretik a fekvést, hogy akkor beindulnak.
2013. febr. 14. 20:33
 9/10 frászkarikaborsó ***** válasza:
Nekem volt hogy fél napig sem éreztem mozgást, aztán meg beindult. Egészen a végéig ilyen volt, úgyhogy én még fél napnál sem aggódtam soha.
2013. febr. 14. 20:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát az én babám egy hétvége alatt alig mozgott és nagyon 'gyengén' rugdosott, gondoltam lusta vagy készül kibújni :) (38.héten történt)

Hétfő reggel mentem ctg-re, ott sem mocorgott annyit, mint kellene és doki megnézte uh-val, indították is a szülést, teljesen körbecsavarodott rajta a köldökzsinór, és úgy volt vele a doki inkább 2 héttel hamarabb jöjjön, mint vmi baj legyen.Végül császár lett. Szóval ha napokig nem észlelsz annyi mocorgást, akkor inkább nézesd meg :)

2013. febr. 14. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!