Kismamak akik a terhesseg elso 3 honapjaban elkezdtek verezni, meddig tartott a verzes nalatok?
7 hetes terhes vagyok, kb 1 hete verzek, az elejen eleg sokat mintha megjott volna. Mostmar csak barnazgatok egesz nap. Nalatok meddig tartott a terhesseg alatti verzes es idonkent visszatert?
(A magzat teljesen renben van amugy voltma UH-n. Csak ez a verezgetes aggaszto!)
Én 2 napig vérezgettem, görcsökkel. Utána 5 hetet kórházban pihentem. De nekem előző évben a 12. héten ment el a baba.
Állítólag sokan véreznek. A nővéremnek is megjött az első 3 hónapban, végül egészséges kisfia született. :)
Én elejétől szedtem a duphastont,mégis a 9.héten elkezdtem barnázni.Az orvosom megemelte a gyógyszer adagomat,és úgy 4-5 nap múlva tünet mentes lettem.:)
29 éves vagyok,de ez a kortól független dolog.
Szia én a 9-13 .hétig vérezgettem egy haematomám volt...felszivodott kiürült és ezzel a vérzés is megszünt a babát ne, érintette egészséges volt folyamatosan jártam uh ra...nagyon meg voltam rémülve de semmi gond nem volt kislányom időre egészségesen született...
Nekem magnéziumot kellett szedni 3X500 mg ot és 3x500 mg c vitamint.A c vitamin összehuzza az ereket igy mérsékli ill megálltja a vérzést a magnézium pedig megakadályozza hogy begörcsölj...és sok fekvés!Amennyit csak tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!