Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tetra pelenkákat ki kell...

A tetra pelenkákat ki kell vasalnom, ha főzőprogrammal mosom?

Figyelt kérdés
ez lesz az első használatba vétel. pelusozáshoz is szeretném majd használni őket. ki kell ilyenkor vasalni? igényli a baba popója? vagy pont a feje alá valót kell vasalni? esetleg mindig mindenhová vasalni kell?

2013. febr. 14. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha főzővel mostad, akkor nem kell vasalni:).

Ha a fertőtlenjtés miatt kérdezed, akkor még a biztonság kedvéért annyit tehetsz, hogy ecetet is teszel az öbljtő mellé vagy csak ecettel öblítesz:).

Ha puhítani szeretnéd őket, akkor elég ha a buksi alá valót vasalod:).

2013. febr. 14. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát én mindenféle pelust,ruhát vasaltam! Az is fertőtlenít és soha nem hagytam ki! Főleg nem mikor még nagyon pici volt!
2013. febr. 14. 15:50
 3/10 A kérdező kommentje:
ecettel öblítek mindent. a fertőtlenítés miatt kérdezem, nem tudom mennyire érzékeny egy újszülött...
2013. febr. 14. 15:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Én kivasalnám, plussz fertőtlenít.
2013. febr. 14. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én is mindent vasalok! Tuti fertőtlenít és puhább is tőle a ruha,pelenka:-)
2013. febr. 14. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Én mindig vasaltam a pelusokat.
2013. febr. 14. 17:29
 7/10 A kérdező kommentje:
úgy látszik senki nem pártolja a lustaságom :) akkor vasalásra fel! XD
2013. febr. 14. 17:42
 8/10 anonim ***** válasza:
En az elejen vasaltam, azutan egyre kevesebb lett az idom, es nem igazan lattam ertelmet... Soha semmi bajuk sem lett egyik gyerekemnek sem. :) (Nyilvan le leszek pontozva, de nem erdekel, akkor is leirom az en velemenyemet! :) )
2013. febr. 14. 17:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én sosem vasaltam, mondjuk nem is érzékeny bőrű a lányom.
2013. febr. 14. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Már a főző után is elég steril, ha vasalod, akkor az anyagot puhítod vele, ezért nem árt, de nem is kötelező
2013. febr. 15. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!