Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12+2 hetes terhesen vérzés?

12+2 hetes terhesen vérzés?

Figyelt kérdés
Nemrég vérezni kezdtem sajnos, halványpiros, kissé vizes formában. Azonnal lefeküdtem és hazajöttem, a dokim azt mondta, ha estig nem múlik, hívjam. De tényleg várjak estig, amikor érzem, hogy csordogál, és sajnos nem csak pecsétel?? Volt ilyenetek? Nagyon félek, már annyira boldog voltam, hogy túlvagyok a bűvös 12. héten :-((((

2013. febr. 14. 09:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Én 8 hetesen véreztem, vagyis az túlzás, volt egy kis folt a betéten. Rögtön hívtam az orvosom, és egyből be a kórházba. Rögtön UHra küldtek, megvizsgálták a méhszájat, szerencsére nem a méhből jött a vér. Ettől függetlenül 5 napra bent fogtak a kórházban, feküdnöm kellett, kaptam no-spa injekciót, és 3x1 magnéziumot, 500mgot!És feküdnöm kellett szigorúan. Én ha otthon maradok tuti bekattanok az aggódástól!(emellett én szedek 3x2 duphastont, és astrix vérhígítót is, mondjuk én már 2 vetélésen vagyok túl)

Én nem kockáztatnék, tuti, h bemennék rögtön a kórházba, már csak azért is h megnyugodjak :) De írod, h mész délután uHra, akkor ott előtte biztos megnéznek!Kitartást!

2013. febr. 14. 11:34
 22/32 anonim ***** válasza:

Én a 7. héten kezdtem vérezni. Bementem a kórházba, akkor csak emelték az Utrogestan adagomat, amit már amúgy is szedtem és szigorú fekvésre ítéltek otthon. 3 nap múlva megint véreztem és megint bementem, akkor hazaengedtek. 2 hét múlva megint véreztem, megint bementem és benntartottak. Kaptam infúziókat és 3 hétig bennt feküdtem. Még akkor is barnázgattam, amikor hazamentem. Viszont én nem mentem vissza dolgozni. A 7. héttől a 19. hétig csak és kizárólag feküdtem, vagy otthon, vagy a kórházban. Csak a mosdóba mentem ki.

Nekem minden alkalommal azt mondták, hogy minden vérzéssel be kell menni, én mentem is.

2013. febr. 14. 12:04
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Az orvosod úgy tűnik a természetre bízta ezt a dolgot...

Sajnos az a baba amelyik a kórházba bejutás mozgása miatt nem maradna meg,az otthon sem maradna meg!Ilyen előzmények után én nem várnék órákat,azonnal bemennék mert egy ponttól visszafordíthatatlan a folyamat és pár óra is számíthat!Szorítok!

2013. febr. 14. 12:31
 24/32 anonim ***** válasza:
Most komolyan azért nem mész be a kórházba mert félsz autózni?Engem úgy lecseszett a doki mikor volt egy icipici vérzésem hogy köpni-nyelni nem tudtam,miért nem mentem be a kórházba.Semmilyen vérzés nem normális terhesség alatt!Vagy 40 hétig csak feküdni akarsz mert úgy nem vérzel??
2013. febr. 14. 12:36
 25/32 anonim ***** válasza:
MAgnézium is jó ilyenkor, viszont infuzióban a leghatékonyabb. Majd írj, hogy hogy döntöttél.
2013. febr. 14. 12:49
 26/32 anonim ***** válasza:

Irjál mindenképpen,ha voltál dokinál!

Megjegyzem elég bátor vagy,hogy otthon fekszel és nem mész be a kórházba!

Kivánom,hogy semmi komoly ne legyen!

2013. febr. 14. 13:33
 27/32 anonim ***** válasza:
Szia! 2 gyereket szültem, ha ismét terhes lennék és véreznék tuti, hogy rohannék a kórházba, hogy nézzenek meg uh-al. Én is szedtem Utrogestánt, és a második terhességemnél Rutascorbint is. Nem gondolod komolyan, hogy az autózástól félsz? Én gyalog, vagy lovasszekérrel is mennék, csak megnyugodjak, és segítsenek ha tudnak.
2013. febr. 14. 14:29
 28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aggódást és a cseszegetést :-)), rám fért. Kicsit újra erősödött a vérzés, úgyhogy mégis ugrasztottam a férjemet, elmentünk kórházba. Minden rendben van hálistennek, valószínűleg az okozza a vérzést, hogy a méhlepény egyik vége a méhszájjal érintkezik. Elvileg ahogy nő a méh, a lepény is feljebb fog mozdulni, és meg fog szűnni a probléma. Azért a fekvés az marad egy darabig... Köszi mindenkinek!
2013. febr. 14. 15:35
 29/32 anonim ***** válasza:
hála az égnek, gondoltam rád:) én is az egyik csesztetős vagyok, de nem baj, megérte:))
2013. febr. 14. 15:37
 30/32 anonim ***** válasza:

Ok, örülök, hogy minden rendben! Tényleg pihenj amennyit csak tudsz!

Boldog babavárást!

2013. febr. 14. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!