Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12+2 hetes terhesen vérzés?

12+2 hetes terhesen vérzés?

Figyelt kérdés
Nemrég vérezni kezdtem sajnos, halványpiros, kissé vizes formában. Azonnal lefeküdtem és hazajöttem, a dokim azt mondta, ha estig nem múlik, hívjam. De tényleg várjak estig, amikor érzem, hogy csordogál, és sajnos nem csak pecsétel?? Volt ilyenetek? Nagyon félek, már annyira boldog voltam, hogy túlvagyok a bűvös 12. héten :-((((

2013. febr. 14. 09:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
legalább kérdezz meg egy másik dokit is, hogy ő mit mond.
2013. febr. 14. 10:33
 12/32 anonim ***** válasza:

Nekem is volt vérzésem a 7. héten, de ez csak egy 1 órás vérzés volt. Bementem a kórházba délután az ügyeletre. Mivel megállt a vérzés, mire bejutottam, azt mondták be is feküdhetek, vagy otthon feküdjek. Saját felelősségre én otthon feküdtem, nem a kórházban. Másnap reggel vissza kellett mennem uh-ra, megnézték a kicsit alaposan. Vele minden okés volt, kiderült, hogy hematóma van a méhben. Azt mondták feküdni kell, hazamehetek, de úgy feküdjek, mintha kórházban lennék, tehát szigorúan. Ja, és azt is mondták, hogy ha mégegyszer bármilyen kevés vérzés is van, rögtön menjek vissza a kórházba, mindegy hogy este van vagy hajnal.

Szerintem ne kockáztass, menj be, adnak gyógyszert, és megnézik a babát is. Te is nyugodtabban lennél, mint otthon a bizonytalanságban. Ha szerencséd van nincs nagy gond, vagy tudnak neked segíteni, ha meg baj van, akkor is jobb, ha szakértők keze alatt vagy. Menj be szerintem.

2013. febr. 14. 10:41
 13/32 A kérdező kommentje:

Igen, fontos még, hogy szedek gyógyszert (Utrogestan) már a 8. hét óta, akkor kis barnázásom volt.

Úgy tudom, a kórházban is ezt adnák... 8. héten is ez állította el a barnázást.

Megkérdeztem egy másik dokit, ő is azt mondta, megnézné UH-on, de ő sem mondta, h bármit is tudnának tenni, illetve függ attól h mi okozza a vérzést...

Azóta voltam vécén, és egyelőre úgy néz ki, elállt a vérzés, nem csorgott, a betétben is csak egy icipici folt van... szóval lehet hogy mégis a pihenés lenne a célravezető, de délután mindenképpen megyek UH-ra, nem kérdés. KÖSZÖNÖM NEKTEK!

2013. febr. 14. 10:56
 14/32 anonim ***** válasza:
ezzel nem lehet mit kezdeni. azt mondja 15/15 ember, menj dokihoz, te meg nem mész...most komolyan, akkora gond lenne? megnézné az a másik doki, minden rendben van-e!
2013. febr. 14. 10:58
 15/32 anonim ***** válasza:
Én is 12 hetesen kezdtem vérezni irány a korház és csak egy ér pattant el...De nagyon megijedtem!Sztem jobb ha bemész legalább nem idegeskedsz!Minden jot!
2013. febr. 14. 11:04
 16/32 anonim ***** válasza:
Én vérzéssel szakrendelésre mentem, akkor épp az volt a leggyorsabb. Azonnal néztek méhszájat, szívhangot, és elküldtek UH-ra (21 hetesen) Ezzel ne várj, főleg ha piros, és folyamatos. Inkább küldjenek haza azzal, hogy felesleges pánik volt! Egy ismerősömnek 8 hetesen volt ilyen, náluk nem is maradt meg a baba. A betöltött 12 hét sem garancia semmire sajnos
2013. febr. 14. 11:05
 17/32 anonim ***** válasza:
én is felhívnék egy másik dokit is mindenképp...
2013. febr. 14. 11:06
 18/32 A kérdező kommentje:

A 8. heti barnázásom után még 2 hetet feküdtem, és 2 hetet itthon voltam még, már kicsit mozgolódhattam. Tegnap mentem először dolgozni (irodában, ülőmunka, nem erőltettem meg magam), úgyhogy annyi változott az előző hetekhez képest, hogy autóztam reggel és este.

Értitek már miért félek annyira attól, hogy autózzak megint? Főleg hogy kb 1 órája nem vérzem, úgy tűnik jót tesz a fekvés... ez egy ördögi kör, mindenki szerint szaladnom kellene máris, de senki nem mondja, h mit tudnak velem ott csinálni, amit itthon nem, főleg h ugyanazt a gyógyszert szedem, amit ott is adnának.

2013. febr. 14. 11:15
 19/32 anonim ***** válasza:
Bartánőm rutascorbint kapott a vérzésre.
2013. febr. 14. 11:28
 20/32 anonim ***** válasza:
Hát irigylem a nyugodtságodat az biztos, én a legkisebb dologgal is azonnal korházba rohanok, és ha baj lenne és megtudnád, hogy tudta volna segíteni, hogy bocsájtod meg valaha magadnak? Ne haragudj de rettentő felelőtlenség.
2013. febr. 14. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!