Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12+2 hetes terhesen vérzés?

12+2 hetes terhesen vérzés?

Figyelt kérdés
Nemrég vérezni kezdtem sajnos, halványpiros, kissé vizes formában. Azonnal lefeküdtem és hazajöttem, a dokim azt mondta, ha estig nem múlik, hívjam. De tényleg várjak estig, amikor érzem, hogy csordogál, és sajnos nem csak pecsétel?? Volt ilyenetek? Nagyon félek, már annyira boldog voltam, hogy túlvagyok a bűvös 12. héten :-((((

2013. febr. 14. 09:49
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

dehogy várj !!!! irány a kórház !!! ha nem csak pecsétel mindeképpen mennék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

remélem minden oké lesz!!!

szedd össze magad és vigyen be valaki!!

2013. febr. 14. 09:52
 2/32 anonim ***** válasza:
biztos nem várnék, én bemennék a kórházba
2013. febr. 14. 09:52
 3/32 anonim ***** válasza:
Érdekes a doki, hogy ezzel várat estig. Azonnal mennék a kórházba! Remélem minden rendben lesz.
2013. febr. 14. 09:53
 4/32 anonim ***** válasza:
menj be a kórházba, és amíg nem mondanak semmit, próbálj meg megnyugodni! drukkolok!!
2013. febr. 14. 09:55
 5/32 anonim ***** válasza:
Ügyelet! Aztán válts orvost..
2013. febr. 14. 10:01
 6/32 A kérdező kommentje:
A dokimat most hívtam emiatt, azt mondta, hogy bemehetek kórházba, de valószínűleg ott is csak lefektetnek, de ronthatok a helyzeten azzal, hogy odáig is bezötyögtet a férjem autóval. Sovány vigasz, hogy nem élénkpiros a vérzés, de sajnos úgy tűnik mást nem tehetek, a kórházban sem tudnának mást tenni, mint amit most itthon csinálok.
2013. febr. 14. 10:17
 7/32 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit csinálnak ezzel a kórházban?? Volt valakinek érdemi tapasztalata? elállítják a vérzést, meg tudják állítani az esetlegesen elindult vetélést? Ne haragudjatok, örülök hogy ismeretlenül is tanácsot adtok, de gondolom nem orvosok vagytok, és csak úgy nem tudom, hogy kinek hihetek :-(( Nem tudom, hogy nem-e az autózással járó rázkódás okozza éppen...
2013. febr. 14. 10:20
 8/32 anonim ***** válasza:
én ezt a dokit leváltam ne haragudj...azért uh-val meg tudnák nézni hogy van-e hematóma a baba mellett, milyen mértékű a dolog, hogy a baba mozog-e, milyen a szívműködése, hogy érzi magát oda bent, kaphatnál gyógyszert a vérzésre....de ez a dokid szerint semmi...érdekes :S
2013. febr. 14. 10:21
 9/32 anonim ***** válasza:
én mikor bevéreztem megnézett uh val a doki és mondta h a baba melett hematóma (bevérzés van) ...írt fel gyógyszert és feküdtem....de egyből fogadott, megnézett pedig előtte nem jártem hozzá, csak végső kétségbeesésemben felhívtam egy magán dokit (a későbbiekben tovább bizonyította hogy mennyire jó orvos)....szóval isemretlenűl a kórházba fogadott a doki , pénzt nem kért érte....érzed a különbséget ??????
2013. febr. 14. 10:23
 10/32 anonim ***** válasza:
Barátnőm 13 hetesen kezdett vérezni, nem volt vérömleny, nem derült ki mi okozza a vérzést DE azonnan kapott gyógyszert a vérzésre, nehogy az "sodorja ki" a babát. Nem biztos hogy baj van, vagy ha baj van sem biztos hogy tudnak segíteni, de hogy én nem tudnék nyugodtan ülni otthon az is biztos.
2013. febr. 14. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!