Hogy tudnám a terhesség alatt elkerülni a hüvely ultrahangot? És hányszor kell elviselni a "felnyúlós" vizsgálatot?
07:41-esnek. Szerintem azért van különbség a magyar és a finn emberek egészségi állapota között, úgyhogy nem összehasonlítható. Egyébként csak addig tartod túlzásnak a sok vizsgálatot, amíg valami olyan problémát ki nem szűrnek, ami időben történő felismerésnél kezelhető.
Egyébként nekem is csak a 10. heti uh volt hüvelyi, mert azt mondta a doki, hogy nem szeret túl sokszor így vizsgálni, ha nem muszáj (a kellemetlen érzésre és a minimális veszélyekre hivatkozott). Hidd el egyszer ki lehet bírni, nekem is csak a baba elhelyezkedését állapította meg így. Azóta csak hasi uh-gal vizsgál, amiért nagyon hálás vagyok, de ha bármilyen dolgot jobban lát másfajta módszerrel, akkor sem fogok tiltakozni.
Hidd el, minél többször érzed, látod, hallod a babádat, annál jobban azt fogod gondolni, hogy az ő egészsége a legfontosabb és minden kellemetlenség, fájdalom eltörpül emellett.
Tehát az előző válaszokból is kiderül, hogy van olyan orvos, aki nem feltétlenül akar mindenáron hüvelyi uh-gal vizsgálgatni. ha még nincs dokid, szerintem érdeklődj akár itt, akár ismerősi körödben ilyen doki iránt.
Nagyon boldog babavárást és semmi parázás!(-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!