Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek inszeminácója volt...

Akinek inszeminácója volt hány tüszőből hány baba fogant? Van akinek elsőre sikerült az inszem?

Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
2.ik inszem sikerült és 1tüszőből lett is egy baba aki ma már 3éves :) !!!
2013. febr. 13. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:

A 3. sikerült.

Az elsőnél 1, vagy 2 tüsző volt, már nem emlékszem. A másodiknál 2, a harmadiknál 3 tüsző volt és 1 baba lett.

2013. febr. 13. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:

4.inszemből egysem sikerült!

Pedig semmi bajunk,se nálam, se a férjemnél!

Az orvosok nem is értették!

(csak annyi maradt meg bennem, hogy rengeteg pénzt emésztett fel!)

2013. febr. 13. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1. inszem sikererült. 1 tüszőbő., amely 22 mm-es volt, előtte brutál mennyiségű Fostimon-t szúrtam. dr. Vajda Miklós ÁEK Bp. Sok sikert Neked iS!:)
2013. febr. 13. 21:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak akik válaszoltak! Nekem holnap lesz az első és 3 tüsző érett. A doki mondta, hogy fennáll az ikerterhesség esélye, kíváncsi vagyok akinek több tüsző érett azoknak lettek-e ikrek. Remélem sikerül majd elsőre, mert már nagyon várjuk! :)
2013. febr. 14. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ismerősöm, neki inszeminációval ikrei lettek.

A története azért érdekes, mert akkor már túl volt 5 inszemen, 4 lombikon. Orvost váltott. Az új orvos az 5. lombiknál, a peték leszívásakor azt mondta, hogy nem érdemes ezeket a petéket leszívni, túl kicsik (vagy pontosan nem emlékszem, hogy milyen okból). Az ismerősöm kérte, hogy ha már ott van akkor legalább egy inszeminációt csináljanak. Lett belőle egy fia és egy lánya, akik ma már 12 évesek. :)

2013. febr. 15. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!