Mitől nem fejlődhet olyan ütemben a baba mint eddig?
Figyelt kérdés
32 hetesen tökéletesen átlagosak voltak a méretei, 35 hetesen visszatartáson voltam a kórházban ahol, 36 hetesen megint néztek uh-ot és most 34 hetesnek felelnek meg a méretei, nem 36-nak. Ez mitől lehet? Vagy tévedhetnek ennyit? Nagyon megijedtem, segítsetek légyszi!2013. febr. 13. 18:00
1/8 anonim válasza:
ez nem nagy lemaradás, alkati dolog is lehet, nekem pl mindkét gyerek pár nappal a szülés előtt (40. hét vége), 36 hetes méretekkel rendelkezett, senki nem mindtsa, h kicsik lennének egyik 3kilós lett, másik 3kiló 5deka (nem ikrek persze, 2év van köztük) a lepényem is I fokban volt csak érett mindkétszer szüléskor, szóval jól ellátta őket táplálékkal. de ha neked mondtak vmit az orvosok, mondtak és azért félsz vagy csak úgy a két hét eltérés miatt?
2/8 A kérdező kommentje:
Csak azt mondták, hogy nagyon kicsi, és mivel beindult a szülés előtte, csak leállították, így ijesztgettek, hogy koraszülöttnek fog számítani,ha megint beindul és nem sikerül megállítani, mert picike.
2013. febr. 13. 18:41
3/8 anonim válasza:
35 hetes uh-n 33 hetesnek felelt meg a fiam a méretei alapján. Ő végül 39 hétre született 3530g-mal, 59! cm-rel. Esetleg nézesd meg másik orvossal is.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Erre én is gondoltam már, remélem sikerül beszélni vmelyikkel, hogy nézzék meg megint! De ha mégis kisebb, azt nem értem mitől van.
2013. febr. 16. 23:20
5/8 anonim válasza:
Létezik olyan, hogy méhen belüli súlycsökkenés. A kisebbik lányomnál ez volt. 3300 g-ról 2900-ra visszaesett.
6/8 A kérdező kommentje:
És nem mondták mitől van? De egészséges lett ugye?
2013. febr. 17. 11:27
7/8 anonim válasza:
Teljesen egészséges:) Mert elmeszesedett a lepény, így nem táplálta az utolsó napokba rendesen. Persze ezt el lehetett volna kerülni, csakhát ugye szartak meg uh-zni:(
Figyeld, mennyit mozog a baba. Ha kevesebbet mint szokott, akkor menj el uh-ra.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát valamennyivel kevesebbet mozog, de nem olyan vészes. De mindenképp elmegyek uh-ra, mert csak nem nyugszok meg amíg még egy doki nem nézi meg!
2013. febr. 17. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!