Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől nem fejlődhet a baba...

Mitől nem fejlődhet a baba rendesen? Mozog rendese (sőt még sokat is)

Figyelt kérdés

35-36 hétben vagyok és 3 héttel le van maradva a baba fejlődése.30.héten még minden rendben volt semmi eltérés.

volt ilyen probléma valakinek?kicsit most félek,hogy nem lesz - valami baj

2010. márc. 27. 17:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem lehet, hogy rosszúl mérték az UH-on?

Lehet máshol is kellene egy UH-ot csináltatnod, hogy megnyugodj!

2010. márc. 27. 17:45
 2/11 A kérdező kommentje:
hétfőn megyek kontrollra de valóban nagyon aggódom baj lehet-e.
2010. márc. 27. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem folyton ijesztgettek a dokik,hogy le van maradva a baba,viszont vannak csontjai,amik meg nagyobbak,mint kéne :-/

Meg hogy koraszülött lesz a vesém miatt....bla bla

41. hétre született,egészséges kislány,mindenféle fejlődési rendellenesség nélkül.

2010. márc. 27. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben voltam.Én is írtam ki kérdést,sőt leírtam a mi esetünket is.Tanulságos,ha érdekel,a kérdés(ma írtam ki): 11én írtam egy kérdést... Így megtalálod.Nem biztos ,hogy nálad is ez a helyzet, de elképzelhető. Kívánom,hogy csak ennyi legyen! Sok boldogságot! :)
2010. márc. 27. 20:50
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
csúnya szóval magzati retardáció. ezer meg egy oka van, a három hét nem kevés, sajnos azt kell mondjam aggodalomra ad okot. lehet az ok genetikai: egy véna + egy artéria van csak, nincs meg a másik artéria. Lehet, hogy az áramlások már nem jók, esetleg placenta elöregedés. amíg mozog szerintem nagy baj nincs, de javaslom, hogy nézessed. Kívánom, hogy ne legyen gond, de nézetni nézetni akár hetente.
2010. márc. 28. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
utolsó vagyok, nekem volt gond 4 hetet tuningoltak a kórházban, kb. 34 hetesen kerültem be lemaradás miatt, 1-2 hét lemaradáunk volt, nem is javult a helyzet 2,5 született a kisfiam, egészségesen.
2010. márc. 28. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha megérkeztél a kontrollról,írj hogy mi volt? Minden rendben veletek?
2010. márc. 29. 10:15
 8/11 A kérdező kommentje:
szia!kedden ujjabb kontrollra kell mennem mert feleslegesen mentem.azt mondták 2 nap alatt nem változik.de tök bunkó volt a nő.férjem kérdezte mitől lehet ez meg,hogy a babának lehet-e baja.erre azt mondta reméljük nem lesz baja.a nőgyógyászt megkerestem ő meg tök nyugodtan mondta annyi az egész,hogy kisebb lesz a baba mint az első.első 2999 g lett ez meg lehet csak 2800g.minden rendben van áramlat szívhang rendesen mozog.de az uh_os nő meg rémisztget.
2010. márc. 30. 12:06
 9/11 A kérdező kommentje:
ma voltam megint kontrollon.hát azért nő ez a kis bébi.csak a feje picit kisebb.most a becsült súlya 2500 gramm.nekem ez tökéletes is volna.43 kilóval lettem terhes.szerintem ez arányos hozzám képest.nem is vágyom egy kövér babóra.egészséges legyen az a lényeg.már neve is lett:Barta Bálint.tesó pedig Dániel:-)
2010. ápr. 6. 16:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vok. Örülök,hogy minden rendben veletek! :) Sok boldogságot és jó egészséget! :)
2010. ápr. 7. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!