Iszonyatosan sok gyomorsav 15 hetesen, Rennie már nem segít! Ha elmennék hányni az segítene?
A terhesség elejétől nagyon sok a savam, de egy időre elmúlt, most kb 2 hete megint előjött, de annyira, hogy már nem tudok mit enni... Szinte már semmit se eszek...
Kérlek ne írjatok popcornos, narancsos, hidegtejes, kekszes, kukis megoldásokat mert már TÉNYLEG SEMMI SE SEGÍT!
A rennie eddig bevált de most már semmit se ér!
Ma voltam a belgyógyásznál és mondtam neki, írt fel egy másik bogyót, Nilacid ami elvileg erősebb mint a Reenie, de már be kellett vegyek egyet és nem segít ez se...
Ez előbb már majdnem hánytam, de végül nem..
Ha elmennék hányni az segítene? Vagy nagyon végigmarná a nyelőcsövem? Ha elmegyek utána vegyek be egy új gyógyszert hátha úgy már segít?
Kérlek csak olyan írjon aki valóban iszonyatosan kínlódott a savtól...
Nem segítene a hányás, utánna ugyan úgy a torkodban éreznéd!
Mit ettél ma!!!?
Itt találsz néhány tippet és tanácsot:
Azt nem tudom, hogy a cikkben szerepel-e, de feküdj úgy, hogy a fejed mindig legyen megemelve, hogy ne tudjon a sav felfelé jönni és marni a nyelőcsövedet.
Köszönöm, akkor inkább nem megyek hányni ha nem jön magától... :D Sajnos tényleg mindentől savam lesz délutánra...
Este úgy fekszek le, hogy egyből visszafolyik.. :(
Most bevettem egy második tablettát, de ha ez se segít akkor nem veszek be többet, igaz lehetne még, de már nem szeretnék... Ebből a Nilacidból 50 szem van, ha nagyon nem használ akkor kipróbálom ezt is...
A nyers krumplit és a salvus vizet még nem próbáltam!
A salvus vizet a végsőkre tartogattam, mert nagyon utálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!