Kismamaruhát szeretnék venni egy márciusi lagzira, akkor 32 hetes leszek. Ti mit ajánlanátok? A Cosmos City-ből vett valaki kismamaruhát, mert halottam ott is lehet kapni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 13:11
1/2 anonim válasza:
szia,itt nagyon jó ruhák vannak, van használt is és új is,a westendben lévő üzletben csak új van. a cosmos city-t nem ismerem :S
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem nagyon kevés kismama ruhám van, konkrétan kettő szoknyám és egy nadrágom. Vettem pl szilveszterre is felsőt és a Tescoban vettem olyat ami nem kismamáknak van.
Sok dögös felsőm van még terhességem elöttről és tudom őket most is hordani 32 hetes terhesen.
Nem tudom milyen a stílusod-alkatod, én szoknyát csak csizmával hordok, így a szoknya kilőve nálam esküvőre, én vennék egy csinos kismama nadrágot és hozzá egy jó kis alkalmibb felsőt, aminek nem muszáj kismama ruhának lennie.
Vagy esetleg egész ruha? Elég jókat lehet turizni is.
Én mindenképpen olyasmit vennék amit terhesség után is feltudok húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!