Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen kismamaruhát vennéte...

Ti milyen kismamaruhát vennétek az ünnepekre és különféle céges rendezvényekre?

Figyelt kérdés
Bármilyen ötlet érdekel! 22 hetes kismama vagyok, az egyiken 23, a másikon 24 a harmadikon 25 és a következőn kb. 30-31 hetes leszek.
2012. dec. 12. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyberuhát, amit egy sál, ékszer, harisnya feldob. Csizmával vagy cipővel, lehet variálni. Én legalábbis azt vettem. Nézz szét teszveszen, vaterán. Boltokban horror áron láttam rucikat. Ez bőven nyúlik annyit h a hasad elférjen. :)
2012. dec. 12. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:
2012. dec. 12. 12:25
 3/7 anonim ***** válasza:

én biztosan egy jó meleg, kényelmes leggingset választanék, és hozzá valami alkalmibb tunikát (akár lehet kötött is)

szerintem ez kényelmes, mégis szép viselet lehet:)

2012. dec. 12. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Én karácsony körül 28 hetes voltam és egy fehér ingblúzt vettem a C&A-ban, azt dobtam fel színes kiegészítőkkel. Fekete nadrággal...

De egy ruhácska is jó ötlet, ahogy írják, a C&A szerintem még árban is elviselhető. Bár nem mindegyik üzletben lehet kismama ruhákat kapni, vagy nem túl nagy választékban....

2012. dec. 12. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem vettem, mert csak 2 céges rendezvényen voltam. Felvettem egy nem kismama nadrágot(fehér), hozzá fekete csizmát, fekete hosszú ujjú pólót ami betakarta a hasamat is, erre rá meg egy nagyon ritka kötésű ujjatlan fehér garbó szerűséget. Ezt kölcsön kértem egyik ismerősömtől, aki jópár mérettel nagyobb nálam.
2012. dec. 12. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Először én is ruhát akartam felvenni, de aztán rájöttem, hogy inkább kényelmesebben és melegebben öltözöm fel.
2012. dec. 12. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy kord nadrág + tunika együttesem, azt hordtam alkalmakra. Egyszerűbb eseményekre pamutfelsőt vayg kötött garbót vettem fel alá, színházba pl. fehér blúzt.
2012. dec. 12. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!