Van itt vegetáriánus kismama/anyuka? Terhesség alatt nem lett abból gond hogy nem fogyasztottatok húst?
Mivel helyettesítettétek a húst ? Baba jól fejlődött ?
köszönöm!
Mivel a hús az egyik legjobb kalcium forrás,és mivel te nem fogyasztod,így helyettesítened kell fehérjékkel.Pl tejtermékek erre kiválóak.Ihatsz mellé kalcium pezsgőtablettát is.És figyelj oda arra,hogy vitamint is vigyél a szervezetedbe,a terhesség második trimeszterétől pedig nagyon fontos lesz még a vas.
Én eszem húst,úgyhogy ennyit tudtam segíteni.
27+6 hkm
köszi!!!
én is ettem eddig de mióta terhes vagyok egyszerűen nem megy....kiesik a számból....
és már a 2. trimeszter közepén járok, szóval ez már tuti így marad szülésig....
calcium pezsgőtabit iszok és teres vitamint is szedek...tejtermékeket is fogyasztok..
az a baj hogy nálam ez terhesség alatt alakult ki hogy egyáltalán rá sem bírok nézni a húsra....ha igen akkor is kijön....
esetleg az számít hogy én előtte rendszeres húsfogyasztó voltam ? húst hussal ettem ? tartalékol a szervezet dolgokat ?
változtatnék én is de sajnos most nem megy....
Mikor én a lányommal voltam terhes, akkor kb félidőig minden hús kijött belőlem.Konkrétan volt olyan hogy csak a gondolattól rohantam a wc-re.Sajnos a csirke húst egyáltalán nem bírtam megenni az egész terhességem alatt.
Nekem olyanok jöttek be, hogy pl sült kolbászt ettem, vagy próbáltam olyan húsokat enni, ami jó szaftos...de ez se jött be mindig, mert a pörköltet is csak nagy szenvedések árán tudtam letömni.
Én terhesvitamint szedtem, meg a végén vasat.
De ilyen jó minőségű párizsi, sonka se csúszik??
Na a lényeg, hogy igaz én tudtam enni húst, de nagyon keveset.Én is az a fajta vagyok, aki ha naponta legalább 1szer nem eszem húst, akkor nem is lakok jól.Gondolhatod milyen jól éreztem magam... :P meg hát tudod is.
Valamiért a szervezetednek nem kell..én azt vallom, hogy a testünk tudja mit akar, főleg terhesen.Ha nem megy, hát nem megy.De ne aggódj, ha megszülsz újra kívánni fogod, mondjuk ez nekem is elég lehetetlennek tűnt. :)
Kitartást
fúúúú....se páriszsi, se sonka....
pont tegnap vettünk de egy falat sem csúszott le....elég fura mert már nem első baba és akkor nem voltak ilyen gondjaim :DDD
sőt pl a húslevest sem bírom megenni, meg a husis leveseket...
köszi a válaszokat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!