Szerintetek gond lehet? 33 hetes kismama
Figyelt kérdés
Tegnap óta puffadtnak, keménynek érzem a hasam. Folyamatos hányás, hasmenésem van. Ma már 10-szer voltam legalább nagy wc-én. Mióta ilyen rosszul vagyok látványosan elkezdtem vizesedni, kezem lábam megdagadva. Árthat ez a babának? Normafloret szedtem be hátha az segít. A babát gyengébben, de érzem mozogni. Mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 2. 15:03
1/5 anonim válasza:
sok hasmenés keményedés...nem jelent jot lehet a tested késül a szülésre érdmes elmenni vizsgálatra esetleg kapsz egy infuziot ki ne száradj
2/5 anonim válasza:
Szerintem menj be a kórházba,de legalábbis hívd fel őket,az ekkora fokú vizesedés nem jó,nekem sajnos koraszülés lett belőle.
3/5 anonim válasza:
remélejük h "csak" egy vírus. én is azt mondom h hívd fel a dokit és kérdezd meg h mitévő legyél!!
4/5 anonim válasza:
Szia! Jobban vagy? Voltál orvosnál?
5/5 A kérdező kommentje:
Szia! A kórházat hívtam fel, de nem voltak segítőkészek, azt mondták, hogy ne aggódjak még korai szülni. Másnapra elmúlt szerencsére a hasmenésem, de elkezdtem jóslózni (már ha ez az: deréktáji gerinci fájdalom, ami hasba sugárzik. meleg vízbe beleültem és elmúlt. Baba azóta icánkol-ficánkol, majd kirúgja az oldalam :D
2013. jan. 4. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!