Tolnai Renáta kérdése:
Mikor tehessek lettetek hanyadik hétig fájt a cicitek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 09:30
1/7 anonim válasza:
Elsőnél nem fájt, most a másodiknál pokolian fájt az egész első harmadban. 2. harmad elején elmúlt, már nem feszülnek úgy és érdekes, de nem is olyan nagyok most.
2/7 anonim válasza:
35 hetes vagyok, annyira fájt az elején majd meg őrültem, aztán 18. hét környékén jobb lett, most meg néha nagyon fáj megint, állandóan sport melltartóban vagyok, éjjel is.
3/7 anonim válasza:
17 hetes vagyok, még mindig nagyon fáj:(
4/7 anonim válasza:
31 hetes vagyok, mai napig fájnak a melleim, mostmár az elötejem is folyik
5/7 anonim válasza:
Nekem végig nagyon fájtak a melleim, van amikor kevésbé, de végig. A 25. héttől már ez előtej is szivárgott belőle. Sportmelltartóban aludtam végig, nem bírtam létezni nélküle.
Szülés után pedig még rosszabb lett, ahogy felszült a tejcsitől, nah meg a mellbimbók az igénybevételtől... :(
6/7 anonim válasza:
15 hetes vagyok, pár napja kezd enyhülni a feszülés és az érzékenység.
7/7 anonim válasza:
Első babánál az első harmadban iszonyat fájtak a mellbimbóim, majd megőrültem, ha a víz is hozzáért tusolás közben. Aztán a második harmadra ez elmúlt.
Most 7 hetes terhes vagyok, de már most érzem, hogy bizsereg, úgy mint mikor szoptattam a lányomat és termelődött a tej. És már most émelygek is, pedig első terhességnél ez is később jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!