Vajúdásnál hogyan állapítják meg a téraránytalanságot? Vagy azt nem csak közvetlenül szülés előtt lehet megállapítani, hanem pl a szülés előtti utolsó Uh-on?
4-6 vagyok
Már 10 hónapos a lányom úgyhogy már megszépült a szülés emléke rég :) Persze a kistesóra még nem tud rávenni a férjem, pedig hetente bepróbálkozik :)
Egyébként a belső varratok felszívódóak voltak és gyakorlatilag varrást követően semmit nem éreztem belőlük, egyszer csak elkezdtek kipotyogni :)
A külső varratokat (még a seggemben is varrat volt :) pedig a doki a 4 napon kiszedte, utána más nagyon kényelmes volt ülni is, persze még érzékeny volt sokáig.
6 hetes kontroll után nem volt kellemes az első pár alkalom a férjemmel, akkor érzékeny volt odabenn is, nem tudom, hogy a varratok miatt, vagy egyébként is az lett volna.
Kb. 4 hónappal a szülés után volt olyan igazán jó megint a szex...persze ehhez az is hozzájárult, hogy addig igencsak csökkent volt a libidóm, a lányom is akkor kezdte átaludni az éjszakát, úgyhogy pihentebb is voltam, több energiám jutott ilyenekre...úgyhogy aztán, nem győztük bepótolni :)
Értem :)
Örülök,hogy helyre jöttél,és gratulálok a kislányodhoz :)
Hát nekünk is lesz mit bepótolni,mert mi elvagyunk tiltva a szextől keményedések és görcsök miatt.Vagyis nem mi,hanem csak én. :/
Köszönöm szépen a gratulációt :)
Én is elvoltam tiltva az első 3 és az utolsó 3 hónapban, és a kettő között se nagyon mertük szintén keményedések és vérzés miatt. Úgyhogy a 6 hetes kontrollt úgy vártam, mint a messiást :))
DE hát ezek a kis tündérek mindent megérnek, túlzás nélkül állíthatom, hogy Ő az életem!!! :)))
Egyébként amit kérdeztél korábban a kismama magassága, esetleges túlsúlya szerintem nem számít. Rajtam is volt alapból vagy 15-20 kg plusz. Szerencsére a terhességem alatt már nem híztam nagyon, de én is túlsúlyos voltam.
De nyugodtabb lennél császárral? A kérdéseidből úgy veszem ki...aggódsz?
Jajj, ilyenre ne is gondolj!
Azért a dokik szerintem ezt elég jól ki tudják szúrni, nem várnak kitolásig, ha látják, hogy nem fog menni, császároznak
Itt is ezt írja, és hogy nem olyan gyakori az....
Hát ugyan nincs mit :) Egyébként 4-6-13 voltam ismét :)
De tényleg, ezen ne görcsölj, minden rendben lesz, a dokik sem szeretnek kockáztatni, nekik sem mindegy, mi lesz veletek. A tapasztalat és a statisztika az inkább, hogy inkább relatíve indokolatlanul császároznak, mint szükséges lenne, nehogy baj legyen...
Mennyi idős vagy egyébként? Van saját dokid? Hol fogsz szülni?
8.vagyok.:)
Nálam kitolásnál vették észre ugye h nem fog kiférni a lányom,de amint látták azonnal mondták h császár.Nem repedtem:)szóval azért azt észreveszik,ritka az h ha nem fér át azért még is megpróbálják hátha még is.Amúgy én is 160cm vagyok csak 64kiló voltam babával együtt.A súlyod nem számit meg a magasságod sem a medence szélessége és a picurka buksijának a mérete számít + az h hogyan áll a baba feje hogy rendesen lesüllyed meg h az arca is lefele van e.Nekem megprobálták beforgatni de sehogy sem fért volna ki.Nekem 3ujjnyi volt a maximum amennyire tágultam.Van ez így sajnos.De a császártól se félj.Én tegnap voltam varratot szedetni és kb annyi látszik mint egy nagyobbacska karcolás.:)Meg fájni sem fájt a mütét.De ne aggódj semmi baj nem lesz.Ne stresszelj ezen!!:)
Boldog babavárást nektek!:):)
Köszönöm kedves utolsó,gratulálok a babádhoz :)
Remélem,hogy nem lesz semmi baj velünk sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!