Előfordult valakivel, hogy nagyon durván benéztek valamit ultrahangon? Pl. Valami rendellenességet, aztán kiderült, hogy mégsem?
Nem tudom,ez mennyire tartozik ide,de gondoltam megosztom veletek.23 évvel ezelőtt amikor édesanyám velem volt terhes minden rendben ment,nem láttak semmi rendellenességet,és valóban egészséges is vagyok..csakhogy túlhordásos lettem.Minden nap bement édesanyám vizsgálatra a kórházba,és kiírt időpont után kb egy héttel úgy döntöttem ki akarok bújni végre..minden rendben volt a szülésnél is,csak amikor a méhlepény megszületésére került a sor,darabokban kellett kiszednie a dokinak édesanyámból.Odament az orvos édesanyámhoz,és közölte vele,hogy nem akarja megijeszteni,de ha egy nappal túl viszi a terhességet megfulladtam volna a hasában!!És szó szerint az utolsó pillanatban születtem meg,aug. 3.-án este 21:25 perckor,és 4.ére megfulladtam volna.Akkor édesanyám egy kisebb sokkot kapott,hogy minden nap bement a kórházba vizsgálatra a kiírt időpont után,és miért nem mondta neki egy orvos sem,hogy na akkor nem várnak tovább és megindítják a szülést?!Na én ezért rettegek a túlhordástól,azért imádkozom,hogy az én kisfiam vagy egy héttel hamarabb jőjjön,vagy a kiírt napon!!
27+5 hkm
Látjátok csajok ezért érdemes a 4D! Mi is autóztunk érte 60km-ert, és megérte.
Nem a mozizás a lényeg, hanem tudjuk hogy minden okés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!