A 32. hetes Ultrahangon találhatnak még fejlődési rendellenességet?
Először is köszönöm a gyors válaszokat.
Azért kell 2 hetente mennem, mert a 21. hét óta keményedem amire kaptam gyógyszert is, valamint elmúltam 37 éves is.Az orvosom úgy gondolja, jobb, ha gyakrabban látja a méhszájamat és a babát is. Eddig minden eredményem rendben volt.
Utolsó hozzászólótól kérdezem: Milyen problémát találtak a picikédnél?Nem akarok tolakodó lenni, de tényleg nagyon elkezdtem stresszelni.
Ez a terhesség! Csupa aggódás és félelem. Sajnos még az utolsó uh sem biztosíték arra, hogy minden rendben van. Csak az van rendben amit a doki lát, amit nem lát, ott lehet gond, de az aggódással nem segítesz.
Azért a fontos dolgokat látják.
Én nem kertelek 3 hetes a babám és egyenlőre rendben tűnik minden, de hiába adtak nyugtató válaszokat én addig aggódtam, amíg meg nem hallottam a sírását, és még mindig aggódom, ez remélhetőleg minden anyánál így van, bár vannak kivételek, de azok nem anyák. A nyugtalanságod természetes anyai féltés.
Esetleg elterelni tudod a figyelmed a rossz gondolatokról azzal, hogy a jó dolgokkal foglalkozol, hogy pl láttad a kezeit, lábait az uh-n stb....
Minden jót és pihenj sokat, mert utána nem lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!