Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehetséges ez?

Hogyan lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Oktòber eleje òta fogamzàsgàtlòt szedek.A mellem folyamatosan fàj és nő a hasam.Most eléggé nagy sőt a formàja is elég furcsa.Viszont november òta màr csinàltam egy csomò tesztet és mind negatìv lett.Egy pàr napja ClearBlue-t is csinàltam az is neg. lett.Ennek ellenére lehetek még is terhes?
2013. febr. 9. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz,bármi lehet!
2013. febr. 9. 08:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszod,menni fogok de csak màsfél hét mùlva tudok.Csak kìvàncsi lennék hogy szerintetek terhesség lehet e?
2013. febr. 9. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Minél előbb orvoshoz menni! Nincs lehetetlen fogamzásgátló mellett sem! De az is hormontartalmú így lehet csupán csak más fajta kell majd!
2013. febr. 9. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlótól nekem is nőtt a mellem és híztam. Az elején. Aztán persze visszaállt normálba minden, de az elején látványos volt. Nem biztos, hogy terhes vagy (sőt, szerintem erre kicsi az esély), inkább a fogamzásgátló mellékhatásai ezek.
2013. febr. 9. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem vagy terhes, ha negatívak a tesztek. Viszont a fog. gátló lehet, hogy összekavarta a hormonjaidat. Sokaknak fáj a mellük tőle, és sokan híznak tőle. Nem ártana egy kontrollvizsgálat, lehet, hogy a doki ajánlana másik gyógyszert. Vagy ha szeretnél babát, akkor ne szedjed!
2013. febr. 9. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!