Lehetseges ikerterhesseg?
Figyelt kérdés
17 hetes terhes vagyok (angliaban). Csak 2 ultrahangom volt eddig,az utolso a 12. heten. paromtol kaptam nemreg egy szivhanghallgatot. ma meghallgattuk a picit a jobb oldalon (doki azt mondta ott van). Viszont nagyon halkan lehetett hallani egy ugyanolyan gyors zakatolast ezert elkezdtem keresgetni. es a bal oldalon is hallottunk mindkettenegy masik szivdobogast csak kicsit halkabban. lehetseges hogy az egyik takarta a masikat? 10 nap mulva megyek a 19.heti egyben utolso uh-ra. szerintetek ez most akkor 2 babo?2013. febr. 5. 23:29
1/14 anonim válasza:
Szerintem ha az lennél már észre vette volna az orvos. Miért nem mentek el babamozira, ha nem bírod kivárni.
3/14 anonim válasza:
valszeg ugyan azt a gyereket hallottátok.
4/14 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem az en szivem mert dupla olyan gyorsan vert mindketto mint az enyem. mivel a csaladba nem volt eddig iker ha jol tudom, ezert a doki nem is nezte, hogy esetleg takarasban van e egy masik vagy sem.
2013. febr. 5. 23:52
5/14 A kérdező kommentje:
A jobb oldalon erosen hallottuk a babat amirol tudunk de kozbe halkan szinte felvaltva hallottuk egy masikat, ezert kezdtem el keresni es talaltam a bal oldalon, ami ugyanolyan gyorsan vert mint a masik. csak kivul kb 8cm a kulonbseg. mindket helyen nem lehet hallani ugyanugy egy szivhangot szerintem
2013. febr. 5. 23:55
6/14 anonim válasza:
a baba mozog miközben hallgatod, illetve a köldözsinór is lehetett.
7/14 anonim válasza:
12 hetes ultrahangon már egyértelműen látták volna ha lenne 2. baba.
9/14 anonim válasza:
Lehte, hogy tényleg a köldökzsinór volt, de az sem teljesen kizárt, hogy 2 baba van, bár szerintem is kiderült volna már (pl. az átlagosnál jóval nagyobb lenne a hasad is).
10/14 anonim válasza:
nemrég szültem ikreket. Tuti, hogy a köldökzsinórt hallottátok, volt nálam is, hogy a védőnő 3 helyen is hallott szívhangot, pedig 2 baám volt, nem 3, a 3. a köldökzsinór volt, ahogy pulzált, az a kicsit halkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!