Mennyi ideig kell bent maradni a kórházba egy vetélés vagy abortusz után? Nem gondolkozom abortuszon csak kíváncsi vagyok rá.
Utána már csak pár órás megfigyelés van, de azt sem kell benntölteni, ha jól érzed magad azonnal mehetsz is.
De előtte, ha mondjuk a halott magzatot megszülettetik veled, az sokszor napokig tart és ugyanolyan kegyetlen fájdalom, mint a 40. heti szülés...(vagy ha 18 év alatti vagy és így időn túli terhességmegszakítást engedélyeznek, akkor is megszülettetik az abortált magzatot).
2x vetéltem, 1x spontán, azaz semmilyen beavatkozás nem kellett, 1x pedig műtéttel kellett befejezni!
A műtét után 4 órával már otthon voltam!
Igaz mivel vérzés miatt kerültem kórházba 3-4 napig bent kellett feküdnöm, és csak miután bebizonyosodott a vetélés, csak azután engedtek haza.
Ha mondjuk az ismerősöd úgy ment a kórházba, hogy neki már ott azonnal kiderült, hogy elvetélt, akkor lehetséges, hogy 1 nap alatt lezajlott a dolog! Utána nincs amiért bent kellene maradnia!
Egyébként az abortusz is ugyanúgy zajlik, mint a műtét amit rajtam végeztek, szóval az is egy egy napos művelet!
Ez alapján nehéz kideríteni, hogy tényleg elvetélt, vagy abortuszon voltak, de nem hinném, hogy ilyet hazudna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!