Milyen tüneteket produkáltatok, amikor azt hittétek terhesek vagytok, aztán kiderült, hogy mégsem?
Figyelt kérdés
Mi volt az igazi baj?2013. febr. 8. 21:46
1/2 anonim válasza:
haspuffadás/feszülés,álmosság,gyakori pisilés..
Semmi baj nem volt,ki voltam merülve kicsit,meg igazából reménykedtem.Hasonló tüneteim voltak ugyanis,mikor először lettem terhes,akkor viszont ezek fel sem tűntek,csak utólag..
Annak ellenére,h egyelőre nem próbálkozunk a másodikkal,örülnénk,ha "csak úgy"jönne.
2/2 anonim válasza:
A pozitív terhességi teszten kívül minden volt. Puffadás, hányinger, még hánytam is egyszer, szurkálás, éhség, kívánósság, stb. stb. A valódi ok PCOS/IR volt. A tünetek is valódiak voltak, csak nem babától. A késés oka a ciszták voltak, a hányinger oka az inzulin-cukor háztartási zavar, a puffadás pedig a cukros "kívánt" ételektől volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!