Volt már olyanotok hogy mensi előtti tüneteket produkáltatok és mégis baba lett?
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 17:56
1/7 anonim válasza:
Nekem már a menzesz előtt 1 héttel jelentkeztek a tünetek (érzékeny mellek, has és derékfájás). Viszont gyanús volt, hogy rengeteget aludtam és még ennek ellenére is fáradt voltam, a nyáltermelésem is fokozódott, ellenben se hányinger se émelygés.
2/7 anonim válasza:
Nekem semmi más tünetem nem volt a szokásos mensis tüneteken kívül.
3/7 anonim válasza:
Általában a legtöbb nő érez úgynevezett "mindjárt megjön érzést", ez azonban nem egy tünet hiszen akkor is ugyanez van amikor megjön, meg legtöbbünknek baba esetén is..nekem is ez volt.
4/7 anonim válasza:
Minden tunet megvolt mindket terhessegemnel, viszont a "mindjart megjon"-fajdalom nem ugyanaz. Nem tudom meghatarozni, de az valahogy más volt.
5/7 anonim válasza:
Persze! Nekem teljesen olyan érzésem volt, hogy mindjárt meg fog jönni, görcsölt a hasam, feszült a mellem, sőt volt egy nagyon pici barnázás is. A pozitív teszt ellenére azt hittem, hogy meg fog jönni.
6/7 anonim válasza:
Nekem is úgy volt,hogy már előtte másfél héttel mindjárt megjön érzést tapasztaltam,aztán közeledett a nemvárt napja és akkor már tudtam hogy baba van a dologban,mert valahogy mégsem ugyanazok az érzések jöttek elő.Nemvárt előtt 3 nappal reggel arra ébredtem,hogy na tuti meg fog jönni,mert olyankor szokott,és mégsem,ekkor már sejtettem hogy nem is fog.
7/7 anonim válasza:
19 én van nemvárt és egész éjjel megjön érzésem volt,többször felkeltem és hányingert éreztem-(a fejem is fájt lehet attól volt a hányinger de a hasgörcs az tuti nem...
még 10 nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!