Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már olyanotok hogy mensi...

Volt már olyanotok hogy mensi előtti tüneteket produkáltatok és mégis baba lett?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem már a menzesz előtt 1 héttel jelentkeztek a tünetek (érzékeny mellek, has és derékfájás). Viszont gyanús volt, hogy rengeteget aludtam és még ennek ellenére is fáradt voltam, a nyáltermelésem is fokozódott, ellenben se hányinger se émelygés.
2010. szept. 6. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Nekem semmi más tünetem nem volt a szokásos mensis tüneteken kívül.
2010. szept. 6. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Általában a legtöbb nő érez úgynevezett "mindjárt megjön érzést", ez azonban nem egy tünet hiszen akkor is ugyanez van amikor megjön, meg legtöbbünknek baba esetén is..nekem is ez volt.
2010. szept. 6. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden tunet megvolt mindket terhessegemnel, viszont a "mindjart megjon"-fajdalom nem ugyanaz. Nem tudom meghatarozni, de az valahogy más volt.
2010. szept. 6. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze! Nekem teljesen olyan érzésem volt, hogy mindjárt meg fog jönni, görcsölt a hasam, feszült a mellem, sőt volt egy nagyon pici barnázás is. A pozitív teszt ellenére azt hittem, hogy meg fog jönni.
2010. szept. 8. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy volt,hogy már előtte másfél héttel mindjárt megjön érzést tapasztaltam,aztán közeledett a nemvárt napja és akkor már tudtam hogy baba van a dologban,mert valahogy mégsem ugyanazok az érzések jöttek elő.Nemvárt előtt 3 nappal reggel arra ébredtem,hogy na tuti meg fog jönni,mert olyankor szokott,és mégsem,ekkor már sejtettem hogy nem is fog.
2010. szept. 8. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:

19 én van nemvárt és egész éjjel megjön érzésem volt,többször felkeltem és hányingert éreztem-(a fejem is fájt lehet attól volt a hányinger de a hasgörcs az tuti nem...

még 10 nap

2010. szept. 9. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!