Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat fájdogál a hasam alja a...

Sokat fájdogál a hasam alja a 29. hétben. Nem görcsöl, csak tompán fáj, néha "beleszúr". Lehet valami baj?

Figyelt kérdés
Néha keményedik is, de nem rendszeresen. Ez az első babám, és félek, hogy nem tudom megkülönböztetni a kezdődő szülést a "normális" dolgoktól...!
2008. jún. 4. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én még csak a 26 hétben vagyok, de szerintem ilyenkor növekszik nagyon a poci. Biztos neked azért van ilyen tompa fájdalom, na meg a gyakorló összehúzódások, amik ha nem fájnak, ártalmatlanok. Ne aggódj, ha eddig minden rendben volt, most se lesz baj! Ez a baba tuti megmarad és egészséges lesz!
2008. jún. 5. 06:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy, de hidd el, a szülés tök más, és biztosan meg tudod különböztetni, ha eljön az ideje. A szülési fájás egy olyan, mindenre kiterjedő görcs, ami sokszor gondolkodni sem hagyja az embert... Ne ijedj meg, ezen túl kell esni, de hidd el, még csak nem is hasonlíthaó a hasszurkákhoz. Azért, ha tudzs, menj el dokihoz, mert lehet, hozs nyitódsz - de valószínüleg csak nő a babád, és ezért érzel ilyesmit... Szóval nyugi, a szülést észre fogod venni!!! (Mondjuk majd 10 hét múlva...)
2008. jún. 5. 07:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most fordul a pici. Én is 29 hetes voltam amikor befordult, kb.5 napig tartott neki, addig nagyon kellemetlen érzés volt.4 hetes baba anyukája
2008. jún. 5. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia,nekem is volt ennyidősen sőt utánna jöttek csak igazán,először nem is vettem komolan a görcsöket,mert nem voltak olyan fájdalmasak,de néha úgy belenyilalt a hüvelyembe.Aztán 32hetesen mikor orvosnál voltam felírt egy gyógyszert méhizom lazításra,mert megrövidült a méhnyak és ennek még nem lenne szabad állítólag...két nap után azt mondtam én nem szedem ha nincs nagy baj-a magnézium már nem volt elég,aznap mikor abbahagytam a gyógyit azt hittem megszülök(33-34hetsen)

beszéltem más kismamákkal is akik megszültek már és ezt a gyógyit kapták és azt mondták semmi baj a babával,másnap újra bevettem.Most mint a kisangyal szedem be ,mert nagyon fáj ha nem szedem és így is csak kb 1.5órát bírok sétálni-utazni,gondolhatod milyen mikor egy vizsgálatra megyek a városba és hazaérek.Az egész napom pihenés,fekvés.Szval ne viccelj vele,lehet tényleg csak nő a méh meg a baba de mindenképpen szólj a dokinak,majd eldönti,hogy mi legyen.lehet nem is kapsz rá semmit.Addig jó,de figyelni kell nehogy idő előtt megszülessen a baba-nekem is azért adták.Most már én is bízom benne,hoyg ezt a 2-3hetet kibírja még.Ha többet az csak jó,de ennyit ki kéne minimum..Sok sikert és pihenj sokat!! 35hetes kismama

2008. jún. 5. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!