Sokat fájdogál a hasam alja a 29. hétben. Nem görcsöl, csak tompán fáj, néha "beleszúr". Lehet valami baj?
Szia,nekem is volt ennyidősen sőt utánna jöttek csak igazán,először nem is vettem komolan a görcsöket,mert nem voltak olyan fájdalmasak,de néha úgy belenyilalt a hüvelyembe.Aztán 32hetesen mikor orvosnál voltam felírt egy gyógyszert méhizom lazításra,mert megrövidült a méhnyak és ennek még nem lenne szabad állítólag...két nap után azt mondtam én nem szedem ha nincs nagy baj-a magnézium már nem volt elég,aznap mikor abbahagytam a gyógyit azt hittem megszülök(33-34hetsen)
beszéltem más kismamákkal is akik megszültek már és ezt a gyógyit kapták és azt mondták semmi baj a babával,másnap újra bevettem.Most mint a kisangyal szedem be ,mert nagyon fáj ha nem szedem és így is csak kb 1.5órát bírok sétálni-utazni,gondolhatod milyen mikor egy vizsgálatra megyek a városba és hazaérek.Az egész napom pihenés,fekvés.Szval ne viccelj vele,lehet tényleg csak nő a méh meg a baba de mindenképpen szólj a dokinak,majd eldönti,hogy mi legyen.lehet nem is kapsz rá semmit.Addig jó,de figyelni kell nehogy idő előtt megszülessen a baba-nekem is azért adták.Most már én is bízom benne,hoyg ezt a 2-3hetet kibírja még.Ha többet az csak jó,de ennyit ki kéne minimum..Sok sikert és pihenj sokat!! 35hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!