Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22. hét+4 nap erős görcsök,...

22. hét+4 nap erős görcsök, szinte óránként keményedés és tágulásom van. Nektek is volt ilyen?

Figyelt kérdés

Van mikor nem érzem a babát, pedig hála isten Én korán éreztem, hogy megmozdult 17. héttől már ereztem, hogy mocorog és most meg alig akar.

Lépcsőznöm kell meg magnéziumot szedni de néha semmi.

Néha akadt, hogy menzesz szerű folyásom volt.

2013. febr. 8. 16:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A "menzesz szerű folyás" pontosan mit jelent???

Vérzel, vagy csak folyásod van(átlátszó, esetleg fehér)?

2013. febr. 8. 18:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Elmentél végül az ügyeletre? Minden rendben van??
2013. febr. 9. 09:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is mennék az ügyeletre!

Egyébként honnan tudod, hogy tágulsz?

2013. febr. 9. 13:27
 14/17 A kérdező kommentje:

2. gyermekem lesz, tudom milyen a tágulás de ilyen még nem volt főleg nem 22. hétben.

Voltam orvosnál, ügyeleten minden rendben van, de vissza kell mennem hétfőn.

Véreztem rendesen kissé darabos olyan mint ha barnáztam volna, de semmi komoly csak megterheltem magam.

27cm a baba és 460 gr :)

2013. febr. 9. 18:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Vigyázz magatokra, az egészségetek minden teendőnél fontosabb!
2013. febr. 10. 08:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen :) Igyekszem nagyon vigyázni magunkra. Úgy néz ki már minden rendben van,remélem nem akar előbb kibújni!! :)
2013. febr. 11. 14:18
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem tudtam feljönni irni, beszelgetni, a baba 23. het es 2. napon elhalalozott bennem, es halottan kellett megszulnom a gyermekemet .. Fertozes miatt.. valami mehgyulladasos huvelyfertozes..

Azota ujbol teherbe estem most 14. hetben vagyok es eddig minden ok a babaval. Nagyon vigyazok ra.

2014. jan. 22. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!