Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt derékfájás?

Nitu26 kérdése:

Terhesség alatt derékfájás?

Figyelt kérdés

Tud esetleg valaki valami gyógymodot,ami enyhítheti ezt a kínzó derékfájást?Nekem csak a bal oldalamnál fáj,egész a farcsont lörnyékén és hirtelen nyilaló fájdalom...más is van így?Ugye ez nem valami rossz jel?

30 hetes km

2013. febr. 7. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem már a terhesség legelejétől fáj nagyon a derekam. Ami nekem bevált az a kozmodisc derék öve. Ha rajtam van akkor nem fáj a derekam, ha reggel nem veszem fel akkor estére ha ledőlök egy picit akkor segítség nélkül nem tudok felkelni

16 hetes km

2013. febr. 7. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is szinte ugyan így vagyok.Remélem,hogy nem okoz semmi problémát.Említettem a védőnőmnek,de nem mondott rá semmit.Csak nálam annyi a bibi,hogy én még csak 18 hetes vagyok,mi lesz így később?Remélem,hogy ír valaki valami okos dolgot ezzel kapcsolatosan.
2013. febr. 7. 14:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Néha kenegetem lóbalzsammal,az kicsit enyhíti de sztem nem ér valójában semmit...nekem csak pár napja kezdödött,ezekszerint én még szerencsés vagyok..Huuhh az dúrva már a terhesség elején előjön.Nekem személy szerint iszonyatos ez a fájdalo :/
2013. febr. 7. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok én inkább "örülök" hogy a derekam fáj mert egész idáig nem volt semmi más "rossz" előjelem, nem hánytam stb.. :)
2013. febr. 7. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyógymódot nem nagyon tudok rá, de teljesen normális terhesség alatt!
2013. febr. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!