Tegnap óta sok keményedés és iszonyatos derékfájás jelenthet rosszat? 25 hkm
A keményedés nem jó!!!Szedj magnerotot és pihenj!!Ne erőltesd meg magad,ne hajolgass meg semmi!!Én is keményedek,csak én már a 22. héttől,és nekem napi 3x1 szem magnerotot kell szednem,meg én görcsölgetek is néha.
A sok keményedés megindíthatja a szülést,szóval nem jelent jót!!!Sok pihenéssel,kímélettel és magnerottal vissza lehet tartani!!
26 hkm
Én ilyen panaszokkal mentem be a kórházba 23 hetesen, akkor megrövidült a méhnyak.
Most már egy újnyira ki vagyok tágulva sajnos. Szerintem menj be a kórházba, mert nem jelent jót.
25hkm.
Igaza van a 2-es válaszolónak,egy vizsgálat nem ártana.Én is voltam bent a kórházban ügyeleten,mert én elég szépen görcsöltem egyik szombat este,és megvizsgált.Hála Istennek zárva voltam akkor(22+5 hetesen),de pihenésre intett a doki..nem sétálhatok,meg nem csinálhatok úgy semmit sem,kímélnem kell magam.Azóta nem lett megnézve a méhszáj állapotom,remélem még zárt vagyok.Lehet,hogy neked sem ártana,ha megnéznének!!
(Első vagyok)
Én a helyedben bemennék az tuti, engem is bennt tartottak és vénásan kaptam az mg-t.
Gondolom nem akarsz koraszülni.
Menj be a kórházba! Én a 15 héttől keményedek.
Én a magnézium mellé napi 2x1 nospat szedek, ettől nem görcsölök.
Én magnerotot szedek,ami 500mg/tabletta!!És én napi 3 szemet szedek belőle,szóval én napi 1500 mg magnéziumot szedek ,és még nyitva sem vagyok!!!!A napi 600 mg nagyon kevés!!Ilyen esetekre a magnerot a legjobb!!!Én a helyedben váltanék,mert ha így haladsz,akkor koraszülés lesz a vége. :(
(Első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!