Keményedés és derékfájás 19. héten, volt így valaki?
Sziasztok,
19 hetes terhes vagyok és elkezdtem keményedni, bent is voltam 2 napot korházba, kaptam magnézium injekciót, most hazaengedtek kell szednem 3x2 magne B6-ot. ami még érdekes, hogy néha iszonyat módon megfájdul a derekam, volt valaki aki ilyen problémákat átvészelt? Kicsit aggódom (na jó nagyon :( )
Én a 17. héttől keményedtem, mégis kihúztuk a 38.ig végéig, szóval megfelelő magnéziummal nem lesz ám semmi gond!
Ne aggódj! Ha görcsölsz, menj be újra a kórházba!
Ja és ne magne b6-ot szedj, abban kevés a magnézium, a mangesi citrii 10x annyit tartalmaz, sokkal olcsóbb, van recept nélkül is, de felíratva még kevesebb!
Szia.Fogalmam sincs,hogy keményedtem-e vagy sem,mert nem tudom milyen érzés,viszont menzesz szerű görcseim voltak és vannak is,és nekem már a 17. hét óta fáj a derekam majdnem minden nap!!
20+2 hkm
Valamikor èn is akkor tàjt kezdtem kemènyedni, a dokim azt mondja hogy addig nincs gond amìg ezek a kemènyedèsek nem fàjdalmasak.A kòrhàzban nèztèk a mèhszàjat?
Most 28 hetes vagyok 2 hònapja teljes àgynyugalom, mert nekem volt hogy ezek a kemènyedèsek 5 percenkènt jottek.Meg is van rovidulve a mèhnyakam.Magnèziumot, buscopant, ès progeszteront szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!