Tegnap óta sok keményedés és iszonyatos derékfájás jelenthet rosszat? 25 hkm
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 17:16
11/19 anonim válasza:
2-es vagyok. Nekem is no-spát kell szednem, napi 3-at, de ez mellett is görcsölök.
Én alapból 3 szem magnerotot szedek, de amikor nagyon keményedek, van h 10-et megeszek.
12/19 anonim válasza:
A magnerotból 3szor 2t is lehet szedni!Én annyit szedek és még süsszlersóval is kiegészítem.Így nem keményedek annyit.Még zárt a méhszáj ez már a 28.hét!
13/19 anonim válasza:
Ahogy az utolsó is írta : magnerotból 3X2 is lehet, sőt 3X3-at is!
A 3X1 az semmi, attól nem fog elmúlni a keményedésed!
Én 16. héttől 3X2-őt szedek,nagyon sokat keményedtem, kaptam infúzióban is magnéziumot 1 hétig 25 hetesen.
Most a 34.héten vagyok, nem nyílt ki a méhszáj, és a méhnyak se rövidült meg!!!
Ja, de én még kaptam egy nagyon szuper injekciót is, amit sajnos kevés orvos ismer, pedig szinte egy csoda!
PROLUTON DEPOT a neve és Ausztriából kellett rendelni, ez úgymond bezárja a méhszájat...
14/19 anonim válasza:
Hogy vagy? Bementél vizsgálatra?
15/19 A kérdező kommentje:
nem mentem be, ittam még egy magnosolvot,ha nem múlik bemegydk
2013. jan. 29. 20:57
16/19 anonim válasza:
Most lehet hülyének néztek, de mi az a magnosolf? Pezsgőtabi? Hány mg-os?
17/19 A kérdező kommentje:
Magnosolv vízben oldódó és egy tasakban több,mint 300 mg van.
2013. jan. 29. 23:06
18/19 anonim válasza:
Köszi. Nem hallottam még róla:)
Hogy vagy ma?
19/19 A kérdező kommentje:
Eddig jól köszönöm :) Már ittam egy magnosolvot. Most pihizek és tévézek :)
2013. jan. 30. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!