Mi lehet ez? Szabadna ilyet éreznem?
27+2 hetes kismama vagyok,tegnap elég sokat keményedtem.Ma reggel 7 órakor viszont nagyon görcsöltem.Vettem be magnerotot,aztán elaludtam.Most keltem fel kb 25 perce,és nagyon fáj a hátam,lent egészen a seggemnél is,meg fáj a csípő csontom is,meg a hüvelyem és a combom hajlatában,és még mindig görcsölgetek kicsit,most vettem be még 2 szem magnerotot.Ez az időjárásnak köszönhető,vagy tegnap nagyon megerőltettem volna magam és azért?Takarítottam tegnap meg palacsintát sütöttem kb 2 és fél óráig álltam a konyhában.
Nem szivárog a magzatvizem,és a görcs sem időközönként jön,tehát sztem ezt még csak jóslónak sem lehet hívni.
Nem hiszem hogy megeröltetted magadat.
Amit tehtesz hogy szeded a magnéziumot, és tovább fekszel. Ne menj sétálni, inkább feküdjél egész nap.
Ha nem mulnak a görcsök, eröteljesebbek vagy más rendelleneséged van akkor menj orvoshoz.
Kedves utolsó:
nem,nem próbáltam a nospát,mert tudtommal nem szedhet kismama görcsoldót,csak magnéziumot.Nekem az ügyeletes doki mondta,aki 22 hetesen kijött hozzám görcs miatt,hogy nem vehetek be semmi ilyesmit. :/
De már jobban vagyok egyébként,már nem fáj a seggemnél meg a combtövemnél sem fáj,csak a hátam,de az már régóta fájdogál,és gondolom egyre jobban fog ahogy nőni fog a pocakom.És már nem is görcsölök hála Istennek,délután óta feküdtem,és már jobban vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!