Van köztetek epés kismama?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok és rájöttünk hogyha nehezebb ételt eszek ugy begörcsölök hogy menni nem tudok. 38 hetes vagyok ha epekövem van is most biztos nem tudnának megmüteni addig diéta ti hogy kezelitek?2013. febr. 5. 10:57
1/1 anonim válasza:
Nekem a terhességem alatt fokozottan kijöttek az epe gondjaim. Úgy félidőben kezdte amikor elkezdett jócskán nőni a pocakom. 3 hétig nos-pan éltem nagyon keményen be tudtam görcsölni ez a mai napig is így van sajnos. Elmentem megnézték Uh-on nem volt kövem.
Egyszerűen nagyon odafigyeltem és kerültem a zsíros nehéz ételeket meg amikről tudom, hogy alapból rosszul vagyok. Már nincs sok hátra kitartás. Nem biztos, hogy köved van csak egyszerűen ahogy a méhed nő nyomja a belső szerveket és most nehezebben működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!