A várandóság alatt milyen nem várt -gondok, betegségek vagy problémák jelentkeztek? És hogy viseled őket?
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nagyon boldog vagyok, hogy babát várok, régi vágyam volt már ez. De sok minden jelentkezett amire nem számítottam, pajszmirigy alulműködés, csökkent glükoztolerancia, egy anyajegyem brutálisan átváltozott, fogszabályzom is van és állandóan foginnygyulladásal küszködök. Nem aludtam már ki magam vagy 6 hónapja :-). A legnehezebb mégis úgy érzem az étkezésem, nagyon hiányzik az édesség. A cigit gond nélkül még időben abbahagytam, de egy szelet tortára nagyon fáj a fogam :-)))2009. szept. 4. 12:02
11/14 anonim válasza:
Epegörcs a szőlőtől,ami eddig soha nem volt.Olyan derékfájás,hogy nem tudok felkelni,a fenekemben becsípődött egy ideg,attól menni alig bírok.Izzadok,mint egy ló,nem hagy a kislegény aludni.De ezeket mind elviselem érte.
12/14 anonim válasza:
Nekem egész nyáron a fülészetre kellett járnom, mert folyton volt a füleimmel valami baj. Emellett vizesedem, néha fáj a hátam, és volt néhány fogtömésem. De az előttem szólókat olvasva iszonyú szerencsésnek érzem magam, hogy csak ennyi bajom volt! Igaz, még egy hónap hátravan...
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ és boldog babavárást :-) na meg probléma menteset...
2009. szept. 4. 21:11
14/14 anonim válasza:
Szia.Én az első hónaptól a negyedik hónapig megállás nélkül hánytam.
9kg-ot fogytam.
Aztán nálam is szintén nyomott valami ideget a drága és én is sántítottam vagy 2 hónapig.
Most a 30. hétben járunk és kezd jelentkezni újra a hányinger, fájdogál a derekam - pedig tornázom is.
De már nemsok van hátra!
Ha előbújik a kiscsaj kap a popijára:)
Ők minden kínlódást megérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!