A várandóság alatt milyen nem várt -gondok, betegségek vagy problémák jelentkeztek? És hogy viseled őket?
Akkor edd meg azt a szelet tortát....az önkínzás sokkal rosszabb,semmi másra nem tud gondolni az ember!egy szelet süti még nem a világ.
nekem gyógyszert kellett szednem hónapokig,hogy megmaradjon,és ne legyen koraszülött a (Most14éves)fiam
Szia!
Első baba: rágondoltam a kajára +5 kiló feljött. Majdnem végig kisebb volt, mint amekkorának lenni kellett volna (már tudom, ezt egy kicsit túldramatizáltam), volt egy idő, amikor kevesebb volt a magzatvíz, emiatt voltunk genetikai tanácsadáson és magzati szív UH-n. A lábam egy számot nőtt.
Második baba: spirál mellett fogant, nem volt biztos, hogy túléli. Nekem is állandó fogászati problémám van már egyszerűen nem tudom, hogy mivel mossam, kenjem, öblögessem. De tudom, hogy mire hazajövök a kórházból a picivel el fog múlni :)
Ja, most is nőtt egy fél számot a lábam...
Nekem a "szokásos" vashiányos vérszegénység mellett (bár ez is tud kellemetlen lenni) alacsony volt a vérnyomásom, székrekedésem is volt néha + sérvem lett- de ez a szülés után visszahúzódott.
Azért mindent összevetve életem legszebb időszaka volt a terhesség. (eddig 2 volt)
Kitartás!
Szia! Soroljam?
- Részleges lepényleválás az első trimeszterben
- Sorozatos barnázás
- Hepatitisz B gyanu, a vizsgálatot meg kellett ismételni, akkor neg. lett
- Haskeményedés
- ájulás a nagy melegben
- határérték alatti kálcium, magnézium és nátrium szint, bogyót nem kaphatok rá, mert félnek az orvosok a görcsöléstől és a vetélés kockázatától (már volt egy vetélésem)
Ja, és még csak 19 hetes vagyok
Én kétszer voltam már fenyegető vetélés miatt a klinikán, még itthon sem tudok jóformán semmit sem megcsinálni, akkor olyan furin fáj a hasa, jobban esik a fekvés. Seduxent kell szedtem, attól meg alszom állandóan és kicsit depis is vagyok, meg elfelejtek dolgokat. Pedig azt írják a 2. trimeszter jobb lesz, több energiája lesz a kismamának, stb. Hát nem így képzeltem ezt az egészet, hogy már kétszer is a frász hozta ránk, hogy 2-szer is rohantam remegve a klinikára, hogy mi van a babánkkal.
Vannak cukorbetegeknek is már sütemények és fagyik is, azt nem ehetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!