Mitől lehet több a magzatvíz, ha jók az AFP és az UH eredmények? Lehet e tenni valamit ellene?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 09:58
1/7 anonim válasza:
szia!
Ha csak "több" az nem baj. Épp pisilt a baba , vagy cserélődés előtt volt a magzatvíz... Ha rendszeresen több , vagy netán jóval több, akkor LEHET baj. De ezt egy nődoki tudja kielemezni , aki látja is a babádat!!!!
2/7 anonim válasza:
Attól is függ, hány hetes terhes vagy. Nekem az utolsó időszakban volt több, nem csináltak velem semmit, viszont a feszüléstől megrepedt a burok a 38-ik héten.
3/7 A kérdező kommentje:
18.hetes vagyok
2009. szept. 4. 10:43
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Eszembe jutott még, amit régebben olvastam. Tehát: ha a babának nam működik rendesen a veséje, vagy van valahol elzáródás a belénél, akkor is lehet több a magzatvíz, de ultrahangon nézik a gyomor, és hólyagtelődést. Nálad biztos rendben van minden - ahogy írtad, nem akartalak megijeszteni, csak azért leírtam.
5/7 anonim válasza:
Előttem szólókhoz pluszban: fertőzés, baktérium, ilyenek, vérvizsgálatra szoktak küldeni ha több a magzatvíz. Dokid mit mondott?
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom, hogy terhességi diabetesnél is több lehet a magzatvíz mennyisége. Bár nálad ez nem lehet mert azt igazán csak a 24. héttől mérik és még nem tartasz ott. Azért cwsinálj egy éhgyomri cukormérést!!!
7/7 anonim válasza:
Egy kolléganőmnél is volt ilyen. Azonnal kiírták, fekvés. A doki toxoplazmára gyanakodott, és kértek egy soron kívüli vérvételt. De negatív lett. 39. héten szült, semmi baja nem lett a gyereknek. Lehet, hogy nálad is csak vaklárma. De azért szerintem te is inkább feküdj, mert kinyílhat előbb a méhszáj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!