32hetesen és 6naposan jók ezek az eredmények? BPD:83mm FL:61mm AC:278mm Súly:1980g Aortában RI:0,76 ACM RI:0,86 Magzatvíz:átlagosnál kevesebb Lepény: II. fokban
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 07:53
1/4 anonim válasza:
szia!en 33+o naposan voltam uh-n,az FL;AC;a suly szeriontem jo,nekem is hasonlo az eredmeny,a többiben nem tudok segiteni,mert nekem nincs olyan adatom,(külfödön elek),a magzatvized kevesebb arra mit mondott az orvos?
neked mennyit mozog a picurod?Ezen a häten a picurom nagyon lusta.Boldog babavarast
2/4 A kérdező kommentje:
Szia,köszönöm a válaszod,a picurom sokat mozog,csak mivel keveés a magzatvizem,néha nagyon fájdalmas amit csinál.Az a két RI adat,a szíve.Többet nem tudok.Olvastam a neten,hogy a kevés magzatvíz elég kockázatos,és ezért félek annyira.Ha van kedved írj még,szívesen olvasom! :)
2009. júl. 23. 09:59
3/4 anonim válasza:
szia! a 32. héten a bpd és az fl adataink hasonlóak voltak, de a magzatvíz átlagos mennyiségű volt, és a lepényre se írtak semmit. Most, a 35. hét végén mondták, hogy látszik a lepényen, hogy a vége felé járunk már, de azt mondta az orvosom hogy ilyenkor már normális. Nem beszéltél az orvosoddal?
4/4 A kérdező kommentje:
Jövőhéten megyek az orvoshoz,és majd akkor kiderül mi van...Izgulok!
2009. júl. 23. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!