Más is rosszul érzi magát? 26+5 hetes kismama vagyok.
Figyelt kérdés
Tegnap óta nem érzem jól magam. :/ Gyenge vagyok,képes lennék ülve is össze esni,remegés van rajtam,sápadt vagyok,egyszer olyan melegem van,hogy leizzadok,aztán meg elkezdek fázni.Olyan érdekesen érzem magam.Meg fáj kicsit a pocim is,tegnap is kicsit olyan érzésem volt,mint aki nagyon enyhén görcsöl,meg ma is meg néha úgy belehasít a fájdalom a hasam aljába.Más 26 hetes kismama is rosszul érzi magát?Kedden voltam terheléses vércukron és egy óra elteltével a cukros lötty után is ugyan így lettem rosszul.Nem lehet,hogy rosszalkodik a vércukrom?Sajnos a terheléses eredményt nem tudom,mert a védőnő kapja meg,hozzá pedig csak egy hét múlva megyek.2013. febr. 3. 18:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem a hülye frontok szórakoznak. Egyik nap meleg, másik nap hideg, ezt nem lehet kibírni.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,lehet,hogy van benne valami,csak tényleg olyan furán érzem magam,olyan sehogyan sem.Kb 2 órája haraptam egy kicsit,de érzem,hogy az sem esett annyira jól,mert olyan mint akinek hányingere akar lenni,de közben meg nincs is..ááá..nem tudom mi ez,te tegnap óta így érzem magam..és tegnap is olyan délután fél5 körül kezdődött,ma délelőtt egész jól voltam,most meg megint nem az igazi,és megint 5 óra utántól vagyok ilyen semmilyen állapotban :/
2013. febr. 3. 19:29
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem a derekam/hátam fáj nagyon, de tuti a frontok miatt...
26+4hkm
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem az folyamatosan fáj már vagy 2-3 hete és egyre jobban.De nem is ez a gond,mert nekem akkor is fáj,ha jól érzem magam,a rosszul létemhez semmi köze sincs.
2013. febr. 3. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!