Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érezhető már? (magy. Lent)

Érezhető már? (magy. Lent)

Figyelt kérdés

16+5 vagyok és nem buborékokat érzek hanem 1-1 apró ici pici rúgást. Már ez lehetséges?Én annyira nem érzek buborékokat ahogy mondják, 2-3 napja jött elő.

Lehetséges ez?

2013. febr. 3. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem buborékokat hanem rángásokat éreztem elsőnek és én is pont 16+5 hetesen :)

Aztán kb a 20. héttől éreztem már napi szintem,most meg már kis virgonc :)

Első babás 26+5 hkm

2013. febr. 3. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
16+4 vagyok, és én a 13. hét óta éreztem a "buborékokat", de egy fél órája megtörtént a csoda is! A hátamon fekve éreztem határozottan a rúgásokat a kezemmel is kb. 2 percen keresztül!!! *.* Úgy örülök, hogy már nem csak tudatban vagyok terhes...
2013. febr. 3. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is 17 hetesen éreztem először, azóta minden nap érzem hol gyengébben, hol erősebben. Eddig tegnap volt a rekord, 4 órán keresztül éreztem, hogy ficánkol és bökdösődik. Cuki. :D
2013. febr. 3. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem értettem soha, hogy mik azok a buborékolások... Egyébként lehetséges, én is érzem! 17 hetes
2013. febr. 3. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is állandóan azt hajtogatták, hogy buborékokat fogok érezni és nem vártam, aztán egyszer csak olyan volt, mintha egy kis halacska úszkált volna bennem...egyébként én olyan érzéshez hasonlítanám, mint , amikor remeg a szemhéjad..olyan fura...hát remélem érted
2013. febr. 4. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok...azt akartam írni, hogy nagyon vártam már a buborékokat...
2013. febr. 4. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!