Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem várom? (magy lent)

Nem várom? (magy lent)

Figyelt kérdés

Valami baj van velem. Nem várom olyan kitörő örömmel a kisbabánkat mint mindenki más körülöttünk.

A párom már mindent tud a szoptatásról, és fürdetésről, olvasgat, tájékozódik nagyon aktív. A családom is erről beszél a környezetem baromira boldog mikor meghallja h kisbaba lesz.

Én pedig csak vagyok. Valami változott bennem, és ez a munkahelyemen látszik a legjobban. Olyan kivülállónak érzem magamat.

Mikor arra gondolok h. terhes vagyok jön a gyermekünk, eszembe sem jutna elvetetni de hiányzik belölem az a kitörő öröm amit a környezetem várna el, meg ahogy más anyukák imádják a terhességet stb....én rettegek.

Minden megváltozott, és ez nehéz. A vérnyomásom 2 naponta leszalad 90/50-re néha öklendezek bár múlóban van. Nem értem magamat, ujjonganom kéne, és nem teszem.

Most is főztem és éreztem h szédülök. Nem tudom mi a baj velem.

2013. jan. 12. 10:38
1 2
 1/11 Timóca Szamóca ***** válasza:
tudod vannak olyan kismamák,akik a szülést követöen érnek anyává.Ne aggódj,ez meg fog változni.Ha meglesz a babád,te leszel a legboldogabb,imádni fogod.
2013. jan. 12. 10:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Dúlnak a hormonok..:) Es azért vagy rosszul, meg szédülsz mert terhes vagy..De szerintem sok anyuka van így, nemrég olvastam egy ilyen kérdést pont.Majd ha megszületik másképpen fogsz rá gondolni,vagy majd mikor megmozdul.:) Hany hetes vagy?
2013. jan. 12. 10:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj,nem mindenki egyformán reagál és nem mindenki ugyanúgy éli át.Talán még nem szoktál hozzá teljesen a gondolathoz és a rosszullétek bele tudnak szólni a felhőtlen boldogságba.

Jó egészséget és jó babázást!

2013. jan. 12. 10:49
 4/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ, 14 hetes vagyok.

Terveztük a babát, de azt hiszem nagyon korán jött.

Összeházasodtunk és úgy voltunk vele de jo lenne ha fél max 1 éven belül összejönne. Erre a 2. hónapban terhes lettem. Nem gondoltam volna hogy ilyen könnyen és gyorsan összejön. :(

Terveztük, csak olyan hirtelen jött....

És pocsék embernek érzem magam, hogy

1. más szenved éveket én meg félek, mert hamar összejött....

2. hogy ott van a kicsink és én meg idegenkedek töle

3. mi lesz ha nem fogok kötödni hozzá?

nem szeretem a kötödést, nem vagyok barátkozós típus.....

mi lesz ha őt sem fogom szeretni és nyűnek fogom érezni?

2013. jan. 12. 10:54
 5/11 Timóca Szamóca ***** válasza:
Jaj,dehogy is!!!Most csak azért gondolsz ilyen butaságokra mert így érzel,higgy nekem megváltozik minden.Most ettöl te nem vagy rossz....Nyugi
2013. jan. 12. 10:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem sok olyan ember van,aki végig repdes a boldogságtól!Mi is. Elkezdtünk probálkozni,mert úgy volt hogy nekem nem lehet babám,de elkezdtünk probálkozni és egyből összejött és ez megrémített engem is....pedig tényleg nagyon vágytunk közös picurra.De én is úgy voltam vele,hogy úgyis évekig kell probálkoznunk mire végre sikerül...hát nem...már az első alkalommal összejött.Mikor pozitív lett a teszt akkor megrémültem....és azon gondolkoztam,hogy most mi lesz.Most itt vagyok 36+2 naposan és még mindig vegyesen érzek a pici iránt....de azért nagyon várom.Tudod tombolnak a hormonok sajna.

Boldog baba várást!

2013. jan. 12. 11:14
 7/11 anonim ***** válasza:

En is igy erzek. Raadasul nalam annyibol sulyosabb a helyzet, hogy nekunk 3 ev alatt jott ossze ugy, hogy mar varolistan vagyunk a lombikra. O most megis termeszetes uton erkezett.

Mindenki ropkod mikor megtudja en engem meg bosszant, hogy nem tudok veluk egyutt orulni.

A masik problemam, hogy mar tobb, mint 2 hete fekszem egy kiterjedt hematoma miatt, aminek a vegkimenetele igen ketseges. Ugyan hetfon mar a 11. hetbe fogok lepni, de en meg nem beszeltem hozza. Egyreszt azt sem tudom mit mondjak, masreszt meg nem is erzem, hogy akarnek beszelni hozza.

Nalunk is a ferjem boldog es szeretne beszelgetni rola, de en nem szivesen. Ha az uh kepet is nezem semmi. Latom, de nem indit meg semmit.

2013. jan. 12. 11:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem fejeztem be. Szoval az egesz nagyon gaz... ritka rosszul erzem magam ez miatt. Egy utolso sz.m.tnek, egy erzeketlen p.csanak es meg sorolhatnam. Ezert nem is szivesen talalkozom senkivel v beszelek az ismeroseimmel. Nem tudom senkinek elmondani, hogy a veteles gondolata nem a magzat elveszteseert aggaszt, hanem azert, hogy ez egyre kesobb fog bekovetkezni.

Tudom, hogy pozitivan is elsulhet, de igy az egesz egy pokol.

2013. jan. 12. 11:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Totál megértelek!

Én ha nem látom az UH képet és az UH vizsgálatokon nem vagyok ott el sem hiszem h babát várok!! :(

2013. jan. 12. 12:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Én egyik pillanatban nagyon várom a másikba rettegek...

Szerintem mindenkiben ez benne van!

30 hkm

2013. jan. 12. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!