Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem várom? (magy lent)

Nem várom? (magy lent)

Figyelt kérdés

Valami baj van velem. Nem várom olyan kitörő örömmel a kisbabánkat mint mindenki más körülöttünk.

A párom már mindent tud a szoptatásról, és fürdetésről, olvasgat, tájékozódik nagyon aktív. A családom is erről beszél a környezetem baromira boldog mikor meghallja h kisbaba lesz.

Én pedig csak vagyok. Valami változott bennem, és ez a munkahelyemen látszik a legjobban. Olyan kivülállónak érzem magamat.

Mikor arra gondolok h. terhes vagyok jön a gyermekünk, eszembe sem jutna elvetetni de hiányzik belölem az a kitörő öröm amit a környezetem várna el, meg ahogy más anyukák imádják a terhességet stb....én rettegek.

Minden megváltozott, és ez nehéz. A vérnyomásom 2 naponta leszalad 90/50-re néha öklendezek bár múlóban van. Nem értem magamat, ujjonganom kéne, és nem teszem.

Most is főztem és éreztem h szédülök. Nem tudom mi a baj velem.

2013. jan. 12. 10:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az első mérföldkő az lesz, amikor majd érezni fogod a mozgását. Szerintem akkor már kicsit jobban fogod várni őt. Aztán amikor megtudod a nemét, az még közelebb hoz hozzá. Végül pedig amikor megszületik!

Ne aggódj, erre találta ki a természet a 9 hónapot. Ennyi idő elég az anyává váláshoz!

2013. jan. 12. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!