Muszáj elmennem vérvételre?
Szóval 14 hetes babás vagyok, s még nem voltam laborba (vér+vizelet). A kombi tesztet megcsináltattam, genetikai UH voltam maszekban. Holnap mehetnék laborba, de rengetegen hányós-hasmenésés járvánnyal küszködnek az ismerőseim közül. Köztük az egész családom is, ezért anyum mondta, holnap ne is menjek hozzájuk a labor után (másik településen élnek, ott ahova laborba kell mennem) mert egyedül apukám nem hány és nincs hasmenése. A nőveérem, a pici 2 éve unokaöcsém, a sógorom, s anya is kínlódik ..
Szóval ez kötelező? (Ja azért nem voltam még, mert az előző terhességem missedre végződött, s nem akartam addig menni, míg a 12. heti vizsgálaton túl nem vagyok.. )
Szia!
Szerintem is várj vele.
Múlt héten voltam a háziorvosnál, elkaptam egy vírust. Péntek óta hányok, hasmenésem van.
2 hete voltam az afp, hepatitis b vérvételen, és kérdezte az asszisztens tőlem és egy másik kismamától is, hogy meg volt-e már az első vérvétel. Nekem igen, a másik kismamának nem. De ezek szerint nem szokatlan, hogy valaki később megy.
Boldog babavárást, könnyű szülést!
18+1 km
Kedves Kérdező!
Én még csak 7 hetes leszek, még orvosnál sem voltam, de már rettegek, hogy vérvételre kell mennem a zsúfolt váróba...
Már volt két terhességem, mindegyiknél végig paráztam ezt az időszakot. Én maszkot tettem fel, 5 percenként kentem a kezem fertőtlenítővel és én is kaptam vizeletes fiolát.
Ha jövőhéten megyek a magándokihoz, én is megkérdezem, hogy muszáj-e az elkövetkezendő pár hétben menni, nem lehet-e később. Elvileg már a 12. hetet betöltöttek nem annyira fogékonyak a vírusokra, de sosem lehet tudni.
Szóval, maszk, fertőtlenítő, esetleg Tantumverde torokspray... és reméljük minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!