Muszáj elmennem vérvételre?
Szóval 14 hetes babás vagyok, s még nem voltam laborba (vér+vizelet). A kombi tesztet megcsináltattam, genetikai UH voltam maszekban. Holnap mehetnék laborba, de rengetegen hányós-hasmenésés járvánnyal küszködnek az ismerőseim közül. Köztük az egész családom is, ezért anyum mondta, holnap ne is menjek hozzájuk a labor után (másik településen élnek, ott ahova laborba kell mennem) mert egyedül apukám nem hány és nincs hasmenése. A nőveérem, a pici 2 éve unokaöcsém, a sógorom, s anya is kínlódik ..
Szóval ez kötelező? (Ja azért nem voltam még, mert az előző terhességem missedre végződött, s nem akartam addig menni, míg a 12. heti vizsgálaton túl nem vagyok.. )
#11-es ! Köszi a sokat előrelendítő észrevételt! Én is úgy dönöttem, attól még nő a picúr a hasmaban! S jövőhétre elintézem, hogy addigra valaki elhozza nekem a beutalót a házidokitól, meg hoz kémcsövet (vagy mi a francot) a pisinek, s akkor már csak a laborba kell mennem, s nem ott kell még pisit töltögetnem. Ergo, csökkentem a kockázatot.
Arra voltam kíváncsi, mennyire fontos az időpont. De az is igaz, ha nyáron nem voltam hapatitises, meg szifiliszes, akkor valószínű most sem vagyok... :O :)
Kedves kérdező, örülök, hogy ilyen felelősség teljesen gondolkozol és sikerült alternatív megoldást találni, hogy minél kisebb esély legyen elkapni valamit! Merjünk szólni, kérdezni és ne csak vakon követni valamit!!!
Nagyon boldog babavárást, és remélem, hogy ezúttal minden a legnagyobb rendben lesz veletek!
#14-esnek
Hát én is remélem!!! ;) :) És köszi!!!!!
Ennek örülök... végülis te vagy a kérdező, számodra kell, hogy hasznos legyen. :)
(az másik kérdés, hogy a koraszülős történetem csak 31%-ban az mások szerint...szerintem elgondolkoztató)
Igen az! Rémisztő és elkeserítő! A párommal sokszor beszélgetünk is erről, hogy a gyereknevelésben ez lesz az egyik legfontosabb irányelv, hogy a kisfiúnk meg tudjon tanulni GONDOLKOZNI ebben a világban, és így normális értékrendje lehessen, mert ez egyre egyre nehezebb lesz! Bár még csak ma 7 hetes :).
(csak finom megjegyzésként a nagy lepontozók nem szólnak hozzá, nem érvelnek, csak halkan lepontozgatnak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!