Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8-9 hetes kismamik, hogy vagytok?

8-9 hetes kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Látszik már valami a pocitokon? :)
2013. febr. 3. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekünk elsőre sikerült! Ha eddig csak 4hetesen voltál és most mész megint szerintem akkor csinál uh-ot! Sőtt szerintem tuti, hogy fog csinálni! És képet is fogsz kapni!! :D Nekem is most adtak képet ez volt az első és a párom nagyon örült neki!! Nem láttam még ilyennek sosem!! :D Édesek tudnak lenni! :D (4. VOLTAM.)
2013. febr. 5. 22:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsések vagyunk,mivel nekünk is sikerült elsőre :) De jó,az én párom is várja,hogy lássa a picit,bár kivancsi vagyok mennyire lesz látható:) Persze,néha megható,hogy egy pasinak miylen boldogságot jelent hogy a közös gyermekünket hordjuk a szivünk alatt :)Tényleg édesek tudnak lenni:)
2013. febr. 7. 11:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekünk is hamar összejött... remélem ezután sem lesz semmi baj... én a 7. héten voltam a 0. ultrahangon, benn volt velem a párom is, így ő is hallhatta a pici szívdobogását és még képet is kaptunk az orvostól... :) és szerintem kérünk a 12. heti ultrahangról is képet... :)
2013. febr. 7. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!