Hny cm-es a pocakotok 29hetesen?
Figyelt kérdés
azt mondjk hogy elg nagy a pocim 96cm.2013. febr. 3. 16:05
2/12 A kérdező kommentje:
s terhessg eltt mekkora volt?
2013. febr. 3. 16:52
3/12 anonim válasza:
Nekem 25 hetesen volt 97:)
Kétlányos 26hkm.
4/12 Nitu26 válasza:
105 cm és tegnap töltöttem be a 29hetet.
6/12 anonim válasza:
27 hetesen volt 101 centi,az ikrek megcsinálták a huginak a helyet rendesen:))
7/12 anonim válasza:
én nagyon kicsinek tartom a pocimat:)de csak megnől:)utolsó előtti vagyok
8/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok,Murphy törvénye ez is mert én meg kicsi pocakot szerettem volna,de nem úsztam meg,megint jó hatalmas lesz,ami nem is nagy gond de jobban örültem volna ha nem nő majd ekkorára hisz már tudom mennyi munka ledolgozni...:)
9/12 anonim válasza:
Ha aggódsz is emiatt, ne tedd. Teljesen felesleges!
Nekem a lányomnál 30 hetesen 97 cm volt, 38+3 hétre született 103 cm-es pocakkal mentem szülni, 2800 gr lett.
Az ikreknél 29 hetes terhesen szintén 97 cm volt, 106 cm volt 35+5 hetesen, mikor szülni mentem, és 4,5 kg volt a két pici együtt. Egy babánál szép súly egy ekkora pocakból. :-)
Boldog babavárást!
10/12 anonim válasza:
nekem az ikreknél 35 hetesen már 121 centis volt erre még ráhúztak 2 hetet,ezt bánom is hogy nem mértem meg szülés előtt,mert habár nem repedezett be a bőröm azért nem sok kellett hogy kicsattanjon:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!