Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hónapos kismama vagyok és...

8 hónapos kismama vagyok és egy ideje jobb oldali lágyékfájdalmam van, mitől lehet?

Figyelt kérdés
A doki először vakbélre majd sérvre gyanakodott,de egyiknek sem produkálom a tüneteit.Nem mindig fáj,csak bizonyos időközönként,és épp kibírható a fájdalom,inkább csak sajog,de engem kellőképpen aggaszt.Valakinek van rá ötlete mi lehet?

2013. febr. 2. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasonló érzetem, és az én dokim abszolút nem kapott ettől szívrohamot. Ő azt mondta, hogy ebben az előrehaladott állapotban ez előfordul, a nagy súly (megnövekedett méh, baba, placenta, magzatvíz meg a többi "cucc" :O)) meg a hormonális változások ilyen hatással vannak a hasfalra, az izmokra, a környező területek izületeire, a porcokra, stb. Nekem azt mondta, pihenjek le ilyenkor nekem kényelmes helyzetbe, és már ne sokat "rohangáljak". Linkelek még Neked, hogy olvasgathass, hátha rátalálsz a problémádra. Ne aggódj, ha a doki kizárta a vakbelet, meg a sérvet, akkor szerintem már csak az a lehetőség maradt, hogy a terhesség egyik kellemetlenebb tünetével találtad szembe magad, nem?

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 2. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!