Mi van ha nem veszek csecsemőmérleget? Nem szeretném mindig méregetni, hogy mennyit evett.
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy úgyis eszik annyit amennyit akar, akkor meg minek méregessem. A védőnő szólhat azért mert nem lesz otthon mérlegünk? Felesleges pénzkidobásnak tartom!2009. szept. 3. 16:31
1/7 anonim válasza:
Nem szólhat érte, ő vagy a doki úgyis fogja mérni. Nincs semmi ha nem veszel. Van aki szereti tudni hogy mennyit eszik a baba, de sokak csak paráznak hogy most ez sok, ez kevés... Ha nem eszik rendesen úgyis észre fogjátok venni. Én se vennék, szerencsére kölcsön kapunk egyet, de pár hétnél tovább nem hiszem hogy fogom méricskélni.
Sok boldogságot!
35 hetes kismami
2/7 anonim válasza:
Nem kell venned! Az első hetekben azért érdemes méregetni! De Te tudod! nekem pl. kevés volt a tejem, és csak így tudtam, hogy mennyit szopizott ki! A többit pótolnom kellett!Egyébként kérdezd meg a védőnőt, mert mi kaptunk bérbe. Egy hónapra 1500 Ft-volt.
3/7 anonim válasza:
Te döntésed, ha nem akarsz venni, ne vegyél.
4/7 anonim válasza:
Hát amíg szoptatod kéne mérni. Nem hiába mondja a védőnő. Én védőnőnek tanulgatok, és egyszer egy gyakorlat közben nem mértem meg a "babát" és eléggé le lettem húzva.
5/7 anonim válasza:
Nekem eddig egy védőnő és orvos sem mondta hogy "kötelező" lenne, sokan ellenzik ,pont az aggódás miatt, én úgy vagyok vele, hogy venni biztos nem vennék 10-15e ft-ért, ha nem kapnék kölcsön, akkor kölcsönöznék 1500-2000ft, és kb az első 2-3 hónapban van rá szükség!
6/7 anonim válasza:
Semmi sem történik, a rendelőben minden alkalommal megmérik. Én csak azért vettem, mert a párom tejalergiás (az anyatejre is az volt) és ebből láttam, hogy gyarapszik-e. (az evés, és nem gyarapodás az egyik jele az alergiának).
7/7 anonim válasza:
Szia! Nem kell venni, én sem veszek. A védőnő sem mondta, pedig átbeszéltük mire lesz szükségünk, de ezt nem mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!