Hol érez fájdalmat a hasában egy kezdeti terhes?
Figyelt kérdés
(köldök alatt, felett, gyomortájt, vagy hol?)2007. szept. 9. 21:21
1/4 anonim válasza:
Szia! Én a köldök alatt éreztem a méhemnél, meg a petefészkeimnél. Hasonló nekem a mensis fájdalomhoz, de nekem jóval gyengébb, és pár másdpercig tart egy-egy ilyen fájós szakasz. Amúgy néha meg-megszédülök, meg a legidegesítőbb nekem a hányinger... Nem tudok rendesen enni. Pl. a felvágottat baromira nem kívánom! :( :) :) Amúgy csodálatos dolog.
2/4 anonim válasza:
Szia!Nekem alhasi fájdalmaim voltak/vannak.
3/4 anonim válasza:
nekem a csípőm fájt meg néha az alhasam görcsölt gyengén kevés ideig
4/4 anonim válasza:
Nekem az alhasam fájt olyannyira, mintha "ki akarna esni a méhem". Valószínűleg ahogy meg volt duzzadva a méh, szinte éreztem a "súlyát" minden egyes lépésnél. Aztán később (kb.3 hó-ra)ez az érzés megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!