Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fájdalmat okoz a babám, nincs...

Fájdalmat okoz a babám, nincs mit tenni ki kell bírni?

Figyelt kérdés

Két féle képpen csinálja, mikor melyik.

Most éppen egész nap nyomja magát lefelé (tegnap nézte a doki, és fejjel lefelé van), de annyira nyomul,hogy nagyon fáj az alhasam. Néha még kapirgászik is kb ugyanott, azzal rátesz még egy lapáttal.

Időnként pedig, amikor fent rugdos a lábával az szokott fájni, de az elviselhetőbb, mint ez a feszítés.

Nem akarom,hogy kijöjjön onnan, jó nekem ha fejvégűen fekszik, de tehetnék valamit hoyg ne fájjon ennyire?

2011. okt. 8. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
ki kell bírni!!!!könnyíthetsz ha oldal fekvésbe pihengetsz.Gondolom az utolsó heteknél jársz???
2011. okt. 8. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:

próbálj addig helyezkedni, pozíciókat változtatni, míg kényelmesebb nem lesz.

Nekem pl a félig ülő helyzet jött be a végén.

Szüleimnél van egy fotel, aminek hátra lehet dönteni a háttámláját.Na mikor megérkeztünk hozzájuk mindig az volt az első, hogy beleültem, "hátravágtam" magam és aludtam egy órát:)

2011. okt. 8. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha sétálsz, akkor elringatod és elalszik. Nálam ez jött be.
2011. okt. 8. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
A lenti feszítés nem lehet, h jóslófájás? Sokan vannak akik ott éreznek feszítést. Van akinek a vajúdás is így kezdődik.
2011. okt. 8. 22:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Az kimaradt,hogy már egyszer szültem, tehát lazább a hasfalam és a méhem, tehát mindent az ég világon jóval erősebben és hamarabb érzek, mint az elsővel.

Még "csak" a 26. hétben járok,úgyhogy sok van hátra.

Amikor lent feszít, nem igazán esik jól mászkálni.

Köszönöm a válaszokat,próbálgatom a pózokat változtatni.

2011. okt. 9. 07:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ettől a feszítéstől már én is a falat tudom néha kaparni, de én már a 38. hétbe lépek holnap. Ha lefekszek akkor sem jobb, mert nem mozdul onnan, ugyanúgy feszít, ráadásul ha lefekszek, utána piszok nehéz felkelni, annyira fáj az egész medencém. Szóval vagy hirtelen felpattanok, vagy 20 percig tart az ágyból kikelés. A bordarugdosás is borzalmas, de szerencsére már kevésszer csinálja.
2011. okt. 9. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!