Ma reggel óta fáj a hasam alsó része, jól bírom a fájdalmat is, már a 3. babám és a másikokkal nem éreztem ezt. Remélem ez nem bajt jelent?
Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 15:38
1/6 A kérdező kommentje:
15 hetes vagyok,ez kimaradt.
2008. szept. 4. 15:40
2/6 anonim válasza:
Én 13 hetes vagyok, de nekem is szinte mindig fáj, nyillal, húzódik, hasogat.
Nekem eddig mindenk azt mondta, hogy ez így rendben van. Nő a méhem.
Holnap azért elmegyek a terhesgondozóba, rákérdezek a dokinál.
3/6 anonim válasza:
Nekem is néha szokott fájni, néha úgy érzem, kidurran a hasam, meg néha belenyilall úgy, hogy mozdulni nem bírok. Mindenki azt mondja erre, hogy természetes, nő a méhem, csinálja magának a helyet, ne izguljak. Hát nem izgulok, csak fáááááááj :( Kitartás!! Üdv 26 hetes kismami
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. szept. 5. 16:39
5/6 anonim válasza:
Szia!!!Ugyan így van nekem is ahogy neked,én is a harmadik babát várom és a 33-dik hétbe vagyok és ugyan ezt érzem és az előző kettővel nem volt.Említetem a dokinak azt mondta hogy a baba helyeszkedik és néha nyom olyan pontot ami nekünk nem kellemes érzés,de ki bírhato.Nem kell aggodni.Orvosom is ezt mondta ,sokat kell piheni.Jo baba várást!!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. szept. 21. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!